B.
Po letech návštěv jsem změnila lékaře, protože u paní doktorky jsem byla vždy rychle venku a vše bylo ok. Půl roku po poslední návštěvě u ní jsem šla k jinému lékaři, který mi řekl, že tam vidí x problémů a je to minimálně na 4-5 návštěv, kdy bude vrtat a předělávat plomby, které měly být x let venku=vyměněné.
Lucie Z.
K pani doktorce chodim s dcerou a 2x jsem u ni byla na extrakci osmicek. Obe probehly rychle, bezbolestne, bez komplikaci. Pani doktorka ma skvely pristup, je klidna a mila. Pred kazdym krokem mi rekla,co se bude dit. Nez zapusobila injekce, tak mi vysvetlila jak postupovat po prijezdu domu, co delat a nedelat behem leceni, apod. Kontroly take super, pani doktorka mi dela pravidelne rentgen, vysvetluje, dcera (nyni 4 roky) se ji neboji.
Nikola
K pani doktorce chodim snad od malicka. Vrele doporucuji. Pami doktorka je bstricna a velmi sikovna!
Váš účet byl odstraněn
K paní doktorce chodím už 15 let. Při poslední návštěvě mě doporučila vytržení ulomené osmičky. Trhání osmiček mám odvyprávěné jako ten nejhorší stomatologický výkon, proto jsem se toho docela bál. Paní doktorka mě po rentgenu pěkně vysvětlila postup, možná rizika a šlo se na věc. K mému úžasu byl zub za 5 minut venku, bez bolesti a bez komplikací. Je to jen další střípek do pověsti paní doktorky, která si právem zaslouží to nejlepší hodnocení.
Justin Dias
Nejlepsi lekar kteryho kdy jsem poznal. Je to opravdu spickovy specialista ! Vrele doporucim.
K paní doktorce chodíme více jak deset let celá rodina a s její péčí jsme naprosto spokojeni, lepšího specialistu si člověk nemůže přát, obdivuhodný je její milý,pečlivý a velmi ochotný přístup k pacientovi.
Doporučuji
Markéta M.
Vyborna lekarka, skvela pece :) Zatim nejlepsi a nejpeclivejsi a nejsikovnejsi stomatolozka, kterou jsem mela.:)
Miloslav Dundych
Neznám lepší, ochotnější a laskavější lékařku.
Zuza
Super doktorka! Od doby, kdy ji navštěvuji, nemám panickou hrůzu ze zubařů. Jedině doporučuji!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze