Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Mariana
Paní doktorka je milá a příjemná a je vidět, že svému oboru rozumí. Veliká spokojenost! Takže moc doporučuju.
Ještě, že existuje diagnóza Atopický exém nebo lupénka, jinak by zřejmě paní doktorka mohla ordinaci zavřít, vše je u ní atopický exém nebo lupénka. Přesto, že má celou čekárnu oblepenou diplomy a certifikáty, není schopna předepsat nic jiného než mast s kortikoidy, která vůbec nepomáhá.
František
Naprosto vyníkající. Ochotná profesionálka, která člověku vše vysvětlí. Prostě výborná lékařka, skvělá ordinace... Dobré!
Lenka
Znechucená paní doktorka závažnost mého onemocnění vůbec nebrala vážně, měla jsem pocit, že jsem jí vůbec nezajímala, nejspíše na dané onemocnění neví řešení a místo aby to upřímně přiznala mi řekla, že jsem daný produkt používala špatně (to je nesmysl, vím přesně jak daný produkt používat) bez žádného zájmu o další řešení, přitom se jedná o onemocnění, jež mě může ohrozit na živoťe. Nakonec mi napsala stejný recept. Slíbila, že mi další recepty napíše, ale nic mi nenapsala a vyhodila mě, krásný přístup. S tak špatným přístupem jsem se ještě nesetkala. Musím přiznat, těch několik let co k ní chodím jsem naštěstí byla častěji s jejími kolegyněmi, které jsou daleko příjemnější a mají snahu problém řešit. Poslední dobou se ale bohužel stává, že se vídám spíše s paní Prossovou, abych tomu předešla, tak budu muset stýkaní s touto doktorkou zrušit, patrně jí nezajímají normální lidé, ale lidé z kterých může vyrazit nějaké peníze. Paní doktorka by se měla naučit pracovat s lidmi,
šindelářová
Paní doktorka jako jediná mi za 15lrt pomohla 2 návštěvami zastavit padání vlasů.Jsem šťastná,jelikož jsem během celé té dlouhé doby chodila jen po doktorech a podotýkám,že velice uznávaných mediálně,dokonce jsem při návštěvě USA zavítala i tam ke kožními lékaři a žádala o pomoc.Ale marně.Toto všechno mě stálo desetitisíce a na hlavě se nic nelepšilo.Po návštěvě paní doktorky,kdy jsem přišla úplně kvůli něčemu jinému/lymf.masáže/,mi paní doktorka sama navrhla pokus o léčbu ztráty vlasů a dokonale se do terapie strefila.
Dneska jsem jí vděčná,že nenosím paruku!!!!!A zdůrazňuji,že jsem platila pouze recepty!
Mockrát jí děkuji a vřele doporučuji i tam,kde již všechno selhalo tak,jako to bylo právě v mém případě.
Zuzana Šindelářová
moroka
Paní doktorka mne ani příliš neprohlédla, diagnozu jsem si vlastně stanovila sama. Zaplatila jsem 200 a dostala mast s kortikoidy.Měla jsem pocit, že ji trošku obtěžuji. Po víkendu plném bolestí jsem se vrátila ke své kožní, která mi zdiagnostkovala naprosto správně pravou příčinu. K této doktorce už nikdy nepůjdu
Milada
Skvělá dermatoložka.Vstřícná,ochotná,problém vždy probere do detailu a zvolí nejšetrnější způsob léčby! Doporučuji
Toňa
Od 2 let trpím atopickým ekzémem, dnes je mi 35 let. K paní doktorce Prosové chodím 15 let. NIKDY mi zbytečně nepsala kortikoidy, i když často bohužel musela, snažila se vždy volit ty nejlehčí a nebo se jim vyhnout jak jen to šlo. Stále hledá nové přístupy k léčbě - rozhodně nepatří k těm lékařům, kteří píší stejné recepty v průběhu let jak na běžícím pásu. Mám ekzém po celém těle, extrémně vysušenou kůži, i když stále slyším jak je třeba kůži promazávat - dostanu jednou za 2 měsíce 100g mastičky na promazávání !?! To je věc, kterou bych paní doktorce vytkla a proto nedávám velmi dobré hodnocení.
Paní doktorka mi mnoho k mému problému neřekla a při druhé návštěvě mě asi nechtěla pustit ani do ordinace.Recept na Framykoin mi vtiskla do ruky sestřička mezi dveřmi a na dotaz co mi vlastně je nebyla schopna odpovědět..Ikdyž v ordinaci nikoho paní doktorka neměla, asi jí přišlo zbytečné se se mnou bavit.Takže jsem zaplatil 200 Kč jako příspěvěk, něco za recept a za návštěvu a vlastně nevím ani co mi bylo..nic moc no..
Já jsem paní doktorku navšítvila několikrát. Vždycky byla velmi ochotná, vysvětlila mi nález a postup léčby. Jsem velmi spokojená a vřele doporučuji.
Šedivá
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze