MUDr. Michaela Píšková (Krákorová)

Fyzioterapeut Více

*I also speak English. ich spreche auch Deutsch.*

Jsem fyzioterapeutka a budoucí lékařka. Jako bývalá vrcholová tanečnice standardu a latiny jsem si pohyb a tréninky zažila "i z té druhé strany". Proto vím, jak moc je důležitá prevence, správná technika pohybu, kompenzace a regenerace, aby člověku radost z pohybu vydržela co nejdéle.

Pohyb mě odjakživa fascinoval a je pro mě stále velmi důležitou součástí života. Proto mi dává smysl pomáhat i ostatním lidem, znovu nebo lépe se hýbat.

Nejraději se věnuji aktivním lidem a sportovcům, druhou mojí oblíbenou skupinou jsou klienti s neurologickými obtížemi. Mám ale ráda různorodost a kreativitu v práci, proto ošetřuji široké spektrum klientů a pracuji kombinací přístupů. Velmi důležitý je pro mě osobní přístup v terapii a pohled na člověka jako celek.

Cvičení

Funkční trénink

Fyzioterapeutická konzultace

Fyzioterapeutické konzultace

Fyzioterapie

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapie

Míša disponuje laserovým zrakem, trpělivostí kočky snažící se probít do konzervy s jídlem a schopností vše vysvětlit tak blbuvzdorně, že by se rozsvítilo i prasklé žárovce.

Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapie

Míša, skvělý fizioterapeut, skvělý člověk. Snaží se do vás co nejvíce vcítit, postupuje naprosto individuálně a 100 % podle vašich potřeb. Proto jsem konečně snad po deseti letech našla způsob uvolnění trapézů a díky ní můžu fungovat prakticky bez bolesti, což je pro mě takový malý zázrak. Moc doporučuji!

Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. neurologické rehabilitace

Míše nikdy nepřestanu být vděčná! Nejenže zachránila pohyblivost ramene mému tatínkovi, ale pomohla mi zmírnit moje problémy s nohama, které jsem neúspěšně řešila s mnoha doktory více než půl roku.
Přistupuje k problému komplexně, má neskutečný přehled a je taky moc milá.
Naprosto upřímně, fyzioterapie s Míšou je jedna z hlavních motivací opět ze zahraničí přijet na nějakou dobu zpátky do Česka a zase se se zdravotními komplikacemi přiblížit trochu tomu fyziologickému fungování.

Míša je opravdu člověk na svém místě a já bych si moc přála, aby takových specialistů pobíhalo po světě víc :)

Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapie

Na fyzioterapii k Míši Krákorové jsem začala chodit cca 8 měsíců po operaci tříštivé zlomeniny klíční kosti (zlomená na 4 kousky, nyní spojená dlahou s 8 šrouby). Kosti se dlouho nechtělo srůst, ale díky Míši a společnému cvičení se zadařilo hojení urychlit a dovést ho až k úspěšnému finiši, tedy ke srůstu. Míša se navíc zodpovědně věnuje i jizvě, celkové mobilitě tkání okolo a také k navrácení síly tam, kde kdysi byla. To zároveň zahrnuje i trochu práce s psychikou, když člověk neúmyslně některé námaze uhýbá - i s takovými nešvary ale Míša umí velmi empaticky pracovat. Vždy pochválí i sebemenší zlepšení a ujišťuje člověka, že je naprosto v pořádku, že daný cvik mu dělá obtíž. A přitom zároveň velmi mile (i s ukázkou toho, co dělal člověk špatně) upozorní na případné nedostatky a okamžitě navrhne, jak to zlepšit, opět i s ukázkou. Míša je zároveň velmi inovativní. Neustále se vzdělává a už vícekrát se mi stalo, že to, co se naučila o víkendu na kurzu, hned chtěla vyzkoušet u mě - nemusíte mít tedy strach, že by ve fyzio metodách byla 100 let za opicemi :) Navíc je velmi vzdělaná už od základů - mít za sebou studium na 2 fakultách (sportovka a medina) a umět ve své práci znalosti z obou oborů nejen skloubit, ale i předat "obyčejným smrtelníkům", to je zkrátka k nezaplacení. Děkuji za vše a těším se moc na naši další spolupráci - protože k Míši chodím i nadále :)

A ještě update: Po mnoha terapiích jsme se zaměřili i na jiné problémy, v mém případě na postavení chodidel v sedě, při stoji a při chůzi, a jsem Míši moc vděčná, že si toho všimla a že svoje "šmajdání" konečně s někým řeším. Takže jen dodávám, že i když přijdete s jedním problémem, Míša se ráda dívá na tělo komplexně a pomáhá řešit i řadu dalších, neméně důležitých problémů, což je velké plus.

Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapeutická konzultace

Setkání s paní Krákorovou na fyzioterapii jsem dostal darem, takže jsem původně vůbec nevěděl, do čeho jdu. Ani jsem nemusel přijít s konkrétní zakázkou a po úvodní diagnostice jsme už věděli, na čem budeme pracovat. Obdivuji schopnost paní Krákorové ukázat tělu, jak by správně mělo být. Už jen zkušenosti z těchto ukázek mě nasměrovaly k lepšímu držení těla, díky kterému se cítím mnohem stabilněji a sebevědoměji. Navíc jsem dostal spoustu tipů a cviků, které praktikuji doma, a ve kterých se mohu sám posouvat. Také lidsky je to vždy velmi příjemné setkání. Musím říct, že jsem velmi spokojený a těším se na další spolupráci, děkuji!

Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapie

Na individuální fyzioterapii jsem začala navštěvovat Bc. Míšu Krákorovou v soukromém nestátním zdravotnickém zařízení Fit and Tasty. Velmi oceňuji její milý, přátelský, individuální a profesionální přístup ke klientům a energii, kterou do každé terapie vnáší. Precizně provádí odběr anamnézy, vyšetření kineziologického rozboru, ale i samotnou terapii. Moc se mi líbí její celistvý pohled na člověka. Snaží se mi při každé návštěvě předat co nejvíce potřebných informací a klade důraz na ty nejpodstatnější. Míša se mnou komunikuje i v době mezi návštěvami, kdy se zajímá o můj celkový psychický i fyzický zdravotní stav, vývoj a účinky rehabilitace a já mám možnost s ní veškeré pokroky nebo i nesrozumitelnosti prokonzultovat. Vyhledat fyzioterapeutku jsem se rozhodla z důvodů déle trvajících bolestí zad v oblasti bederní páteře a mohu přiznat, že jsem byla opravdu velmi příjemně překvapená, když se bolesti zmírnily po první terapii s Míšou. Avšak ještě větší úlevu jsem pocítila po týdnu doporučené rehabilitace v domácím prostředí a po další návštěvě. Míšu mohu vřele doporučit

Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapie

Míšu můžu rozhodně doporučit. Je na ní vidět, že ji práce velice baví a zároveň má i hluboké znalosti. Již po první terapii jsem zaznamenal výraznou změnu k lepšímu.

Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapie

Po vleklých problémech s bolestivým kloubem palce u nohy a tříslem mi pomohla až Michaela. Vše důkladně vyšetřila a následně vysvětlila. V kombinaci s jejím lékařským vzděláním si myslím, že je opravdu člověk na svém místě. Navíc je velice příjemná a empatická. Moc děkuji!

B
Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapie

Vrelo odporúčam všetkým, ktorí majú rovnako ako ja problém s chrbticou, aby navštívili Mišku v ordinácii. Má zázračné ruky, je trpezlivá a empatická, vždy pomôže a uľaví od bolesti. Veľmi rada k nej chodím na fyzioterapie a určite budem chodiť aj naďalej. Moc ďakujem za pomoc.

B
Umístění: FLOW Rehab Care s.r.o. fyzioterapie

Je vstřícná, naslouchá a má skvělé znalosti fungování těla a kvalitní odhad na zdroj problémů. Nemusel jsem se bát říct jakykoliv problém a pokud nějaký pohyb zcela nevyhovoval, byla provedena korekce.