- Všeobecný praktický lékař
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Pavel
Velmi vstřícná , ochotná , spolehlivá , přátelská a hlavně , co je v dnešní době veliký bonus , a co mnozí praktičtí lékaři postrádají - profesionalita a praxe..Doporučuji
nadrchal.zdenek
Velmi ochotná a obětavá lékařka. Po dlouhé nemoci mé dcery ji velice pomohla, když ji zaslala na kontrolu, kterou měla mít již daleko dříve. Na operaci mozku přišla za 5 minut dvanáct. Děkujeme ji za její ochotu.
pacientka
Perfektní lékařka! Nic nepodcení a její péče je jak o mou fyzickou tak i psychickou stránku. Je báječná a mohu jen doporučit!
Výborný internista,s veli pěkným přístupem ke klientům.Umí přenést optimistickou náladu na okolí.Vždy usměvavá.Především odborně zdatná.
Beruška
Lidský přístup k pacientům. Perfektní !!!
Jarda
Paní doktorku jsem poznal teprve minulý týden,ale na první pohled mě upoutala,okouzlila mě.Moc jí fandim a přeju jen samé dobré pacienty.
p.
skvělá Mudr.moc jí fandím,vše zvládá skvěle,práci i rodinu.Má lidskej přístup k pacientům,je milá ,usměvavá,ochotná,fakt je dobrá!
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, jsem muž ve věku 24 let. Lékař mi zdělil, že mám přemnožoou candidu v trávicím traktu. Předepsal mi Mycomax a doporučil dodržování vhodné diety s omezením sacharidů. Rád bych se zeptal zda se má Mycomaxem přeléčit i moje přítelkyně (na kvasinky netrpí)? Popřípadě zda je možné (pokud ...Více
Dobrý den, přeléčení partnerky bych neviděla jako účelné - candida albicans je naprosto běžným druhem kvasinky vyskytujícím se na sliznicích. Obvykle bývá v rovnováze s bakteriálním osídlením, pro...Více