Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
jaroslava bauerova
Vynikající lékařka.Vždy velmi pečlivá a důsledná,perfektní přítup k pacientovi.A že někdo říká že dlouho čeká v čekárně? To proto,že se pacientovi maximálně věnuje...
Paní doktorce děkuji.
Jindra T.
Paní doktorka mi velmi ochotně pomohla řešit zdravotní problém mých rodičů nad rámec svých povinností, je to lékařka na svém místě. Co se týká čekací doby, je naprosto stejná jako u jiných lékařů a je to i celkem logické, když se svým pacientů věnuje. Naopak věční stěžovatelé by si měli uvědomit, že i oni mohou někdy potřebovat poradit telefonicky, nebo se mohou dostat do situace, že budou potřebovat návštěvu paní doktorky doma a běžný pacient právě kvůli nim bude sedět o něco déle v čekárně
Velice nepříjemná,studená, nedodržuje ordinační hodiny, každý den odchází během ordinace na cca 1 hod mimo středisko, údajně na "návštěvy" , stále telefonuje a vždy vyžaduje poplatek, třeba jen za změření tlaku, i když si pacient přijde jen pro předpis na léky. Na předpis /přes sestru/nechá pacienta čekat i více než 1 hod.
K lékaři tedy často nechodím, ale když něco potřebuji (nějaké potvrzení, napsání receptu atd.), je vždy podle dosavadních zkušeností postupováno velmi operativně. Navíc je v budově i lékárna, která má otevřeno až do 18.00 hodin.
Po 20 dni brani (3druhu ) antibiotik bez toho aby udelala vyter alebo odbery a pod,i tak nespravila nic, poslala mne na krcne ze slovy ze naproti doktorka krcna bude mit driv vusledky vyteru. Z manzela taky udelala pokusneho kralika 4 antibiotika, pak uz ho poslala na plicni kdyz uz to bylo spatni. A to cekani, i kdyz tam nikoho nema a je rpazdna cekarna tak tam stravim cekanim aspon pol hod, vysetri mne za minutu popri tom si jeste vyridi 5 telefonatu a je to.
Přestože slyším stížnosti, nemůžu si stěžovat. Díky tomu jak je pečlivá a věnuje se individuálně každému pacientovi, vzniká dojem, že nestíhá a vytváří se fronty v čekárně. Kdo ovšem přichází s drobností může netrpělivě odejít, protože nemocní ji potřebují a rádi si počkají. Příjemné prostředí ještě doplňuje sestřička, kterou pamatuji od začátku registrace a bez ní si už nedovedu chod ordinace představit.
s takovou arogancí,neochotou a hloupostí jsem se již dlouho nesetkal.myslím,že paní doktorka by měla dělat neco úplně jiného.Já jsem byl u ní v ordinaci naposled
Je mi to líto, ale také musím přidat negativní komentář. Paní doktorka v ordinaci věčně není. Je velmi nepříjemná, arogantní, absolutně nejeví zájem o pacienta. Vždy se snažím návštěvu u ní co nejdéle odkládat, abych tam nemusela.
Paní doktorka by měla navštívit kurz etiky a slušného chování.
peclivy, starostlivy, odborne vporadku
p
Paní doktorka je velmi svědomitá, milá, příjemná a ochotná. Chápu, že každý může mít jiný názor,ale všechna zde uvedená hodnocení vypadají jako od jednoho nespokojeného pacienta či snad pacientky, která zřejmě neví, jak vypadá opravdu "nepříjemný " lékař!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze