Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Hlávka Karel
Skvěle rozumí své práci a svědomitě ji vykonává !!
Denisa K. U.
Paní doktorka je moje záchrana! Když potřebuji, vždy mi vezme telefon a empaticky mi pomůže. Jsem za ní moc vděčná. Dneska je takových doktorů málo a když máte úzkostné problémy, potřebujete včas uklidnit, více než u jakékoliv jiné diagnózy. Děkuji, že jste tu pro nás.
Zuzana Š.
Paní doktorku znám již dlouhá léta a pro mne je ta nejlepší. Pomohla mě, i mé rodině. Vřelý a profesionální přístup.
Ivana
Nedoporučuji tuto psychiatričku vzhledem k arogantnímu chování a neadekvátnímu postoji.
Paní doktorka je velmi milá a empatická, dokáže vždy a upřímně poradit co nejlepší řešení, je ochotná napsat recept na dálku a komunikovat přes mail. což je v dnešní době velké plus
Michaela
Těší mě tak skvělé názory na tuto paní doktorku. Bohužel mého příbuzného závislého na prášcích ochotně zásobovala. Celá rodina jsme ji prosili, ať už mu je nepředepisuje, že on sní celou krabičku najednou a pak dva dny vkuse spí a nezvládá základní úkony (pít, jíst), předepsala mu je (měly mu vydržet dva měsíce), on je všechny najednou snědl ještě cestou domu a za 14 dní si k ní šel pro další recept. Zase mu ho dala. Nakonec skončil v léčebně, snědl totiž dvakrát smrtelnou dávku. Vůbec jí to nepřišlo divné.
Host
Paní doktorka je ztělesněný anděl. Vždy empatická, milá, vstřícná. Přešla jsem k ní od jiného doktora a úroveň se opravdu nedá srovnat. Péče, kterou každému věnuje je nadstandardní. Kéž by takových doktorů bylo více i v jiných oborech.
paní doktorka Novotná je fantastická, skvělá odbornice i člověk. pacientům se plně věnuje a vychází maximálně vstříc. umí naslouchat ale i poradit. hned napoprvé umí vybrat vhodné léky. ve všem se snaží vyhovět pacientovi. a má takové osobní kouzlo, že člověk od ní odchází vždy dobře naladěn. po dlouhém hledání jsem konečně našla tu svojí pravou lékařku a nehodlám měnit. mohu jen doporučit!
Naprosto souhlasím, paní doktorka je skvělá!!!!!
Laskavá, ochotná,vhodné léky na poprvé....
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze