Absolvovala jsem výcvik v psychologickém koučování a výcvik krátkodobé kognitivně-behaviorální terapie. Jsem frekventantkou komplexního psychoterapeutického výcviku Cestou systemických terapií. V rámci terapeutické práce používám moderní techniky a metody, které jsou účinné při řešení různých psychologických problémů a obtíží, jako jsou například nepříjemné myšlenky a pocity, životní nespokojenost, úzkost, deprese, stres, nízké sebevědomí či mezilidské vztahy.
- Poradenská psychologie
- Rodinná terapie
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí6 názor pacienta
Hledejte v názorech
K paní Nechalové chodím přes rok a jsem nadmíru spokojen,velice přátelská a hodně dobře se s ní povídá určitě mohu doporučit
Honza S.
K paní doktorce Nechalove chodila naše dcera, která se sama nedokázala vyrovnat s rozchodem rodicu,. Bohužel jsme to nezvládli primárně my jako rodice a dcera to velmi těžce nesla. Přístup paní doktorky Nechalove byl naprosto skvělý. Pani doktorka si poslechla nas jako rodice a zacala pracovat s dcerou, ktera se s tím postupně vyrovnala. Pani doktorka nas vzdy informovala o aktuálním vývoji a postupu a spolecne jsme konzultovali i nas pristup. Dcera k ni zhruba po roce, po spolecne dohodě s pani doktorkou, prestala docházet a vse je v poradku. Současně máme jistotu, že kdybychom potřebovali, kdokoliv z naší rodiny, pomoc, poradit, cokoliv probrat, muzeme se na pani doktorku kdykoliv obrátit. Jsme moc rádi, že jsme měli štěstí, že nám pani Nechalovou kamarádi doporucili. My doporučujeme také, je výborná, milá a empaticka -:).
Katka
K Míše docházím již několikátý rok a jsem jí velmi vděčná za pozitivní změny v mém životě. Ať už jde o nápravu vztahů v rodině, k sobě samé, přístupu k životu.. Sezení u ní člověka neskutečně posouvají dopředu, zároveň ale vnímá tempo, které je pro člověka vhodné. S radostí mohu doporučit!
Má první zkušenost s terapií, moje investice do sebe, kterou doporučuji rozhodně každému, ať už člověk řeší méně složité nebo více složité situace nebo se potřebuje svěřit, vyslovit vše nahlas, to samo ma úžasný účinek. Jsem s terapií velmi spokojená, přinesla mi přesně to, co jsem potřebovala a spoustu dalších benefitů. Paní psycholožka je úžasný člověk, s kterým se cítím na sezení bezpečně, uvolněně, vim, že mohu říct cokoliv…. Moc děkuji za vaši práci i přístup
Výborný psycholog, každé sezení ohromný posun vpřed.
JK
K paní Míše chodím téměř rok, je to moje první zkušenost s terapií. Míša je velmi empaticka, otevírá mi oči a rozšiřuje me obzory. Vyhovuje mi kombinace online a offline sezení. Je profesionální a zároveň lidská. Jsem ráda, že jsem se odhodlala na terapie chodit a oslovila právě ji.