Jsem psycholožka specializující se na práci s dospělými a dospívajícími. Pomáhám svým klientům řešit jejich problémy a vytvářet pozitivní změny v jejich životech.
Absolvovala jsem výcvik v psychologickém koučování a výcvik krátkodobé kognitivně-behaviorální terapie. Jsem frekventantkou komplexního psychoterapeutického výcviku Cestou systemických terapií. V rámci terapeutické práce používám moderní techniky a metody, které jsou účinné při řešení různých psychologických problémů a obtíží, jako jsou například nepříjemné myšlenky a pocity, životní nespokojenost, úzkost, deprese, stres, nízké sebevědomí či mezilidské vztahy.
- poradenská psychologie
- rodinná terapie
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí
Přijímám:
dospělí
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Michaela Nechalová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor