Léčebně preventivní zařízení s.r.o.
Rokycanova 1756, 356 01 Sokolov 1, Sokolov

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: Léčebně preventivní zařízení s.r.o. Jiný

U paní doktorky jsme byli s manželem poprvé, protože začíná být dezorientovaný. Přístup paní doktorky se mi líbil, se závěrem jsem spokojená

T
Umístění: jiné místo Jiný

-20let byl jsem u pani smidove/moravcove jako pacient v podstate dite 17-18 nebo tak, jeste pred hospitalizaci ktera podle mne mnela probjehnout daleko driv takrka okamzite, leky jsem dostal bez hospitalizace chtela pomoct atp. ale to bych neresil trochu mne vynadala ale to je taky v poradku nemnela trpelivost v pohode(slo o to ze jsem rekl lekarsky nesmysl), fakt je ze mi to nepomohlo jsem vdecnej za hospitalizaci ale mnela byt driv podstatne driv byl jsem v teskym stavu a lecim se doted a jsem na tom mizerne je to dvacet let takze si toho moc nepamatuju mohla jit k veci a resit leky a trochu mi neco rict abych vedel co si o situaci mysli a usnadnit mi to asi nevedela nebo se to neresi(u deti uz vubec),a poslat mne do te nemocnice na decke oddeleni driv dela se to bezne nevim proc. ja nikomu do hlavy nevidim.sluzby mnela pod svim sefem ten mne taky vynadal ale to bych taky neresil nemnel jsem objednavaci karticku a datum objednani v pohode chapu...nektere veci nechapu doted pozdrav

E
Umístění: Léčebně preventivní zařízení s.r.o. Jiný

S touto lekarkou mam velmi spatne zkusenosti,sla jse si v objednany termin nechat napsat recept v te dobe jsem mela velkou migrenu,i pres prosbu me v tomto stavu nechala sedet v cekarne 1 a pul hod.Po teto dobe mi napsala lek ktery beru jiz dlouho,stravila jsem u ni 5 min.napsanim leku.Pri jinem terminu jsem se musela preobjednat,byla velmi neprijemna v telefonu a nakonec mi rekla ze pro ni nejsem ekonomicky prinosem.Nasla jsem si lekare ve Varech a jsem s nim hodne spokojena.

Umístění: Léčebně preventivní zařízení s.r.o. Dlouhodobá léčba

Paní doktorka to jednoduše nezvládá. Chápu, že počet pacientů je skutečně vysoký. Jsem po operaci kloubu, což není přílis příjemné, mám chřipku, že se zvednout nemohu, nechal jsem se tedy přeobědnat a vyslechl si u toho něco, co se s lékařkou etikou naprosto neslučuje. Tři hodiny v čekárně - nepřišel pacient a ten recepto umí napsat za minutu. Přesto mě nechala dusit, z čistě osobních důvodů. A to šlo jen o pravidelný recept. Proto přecházím k jinému lékaři. S pozdravem, Roman Šrámko, Sokolov. A paní doktorce doporučuji naučit se toho Hippokrata.