Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hanka H.
Chodila jsem k paní doktorce od malička a teď k ní chodi i obě mé děti.Nemenili bychom,naprosta spokojenost.Pani doktorka je ochotna,milá,dá se s ní rozumne na všem domluvit i ohledně očkování což jsem moc ráda.A sestřička je přímo anděl :-)
Marcela Martášková
naše paní doktorka-dobrých 20 let naše dvorní lékařka :-) ví jak pomoci,zbytečně nezatěžuje děti antibiotiky a mé ratolesti ji milují-už je u ní v péči náš 15-ti letý benjamínek
leonardofabricio
K Pani doktorce a k Pani Sestricce chodim s detmi 10 let a musim rict ze tam je nejlepsi Pani doktorka i Pani Sestricka jake jsem v zivote navstivil kdybych mohl tak bych tam taky chodil ale uz mam 29let SZARKEZI
Ivana Austová
K paní doktorce jsme přešli v listopadu 2011 od paní doktorky Mackowské, se kterou jsem byla hrubě nespokojena. Paní doktorka Mláděnková syna prohlédla, hned nás poslala na nejrůznější vyšetření a já, když si můžu porovnat péči obou lékařek, tak jednoznačně doporučuji paní doktorku Mláděnkovou! Syn ji má moc rád a vždy nám pomohla s jakýmkoliv problémem, poradí, vysvětlí, prostě lékařka jak má být.Díky ní mám spokojené a zdravé dítě,děkuji moc, paní doktorko :-)
Ingrid
Paní doktorku určitě nedoporučuji maminkám s dětmi !!!Nenutím nikoho at k ní nechodí,ale má zkušenost říká ne. Našeho 4 měsíčního syna i po návštěvě v její ordinaci by nechala trápit další 4 dny s odůvodněním že si myslí že se vykaká.Měl 4 dny zácpu,šla jsem k ní pro cokoliv co by mu pomohlo protože plakal celou noc a přes den před každým pitím i po něm.Následující den po probdělé a proplakané noci jsem se už nemohla dívat na jeho trápení,v lékárně jsme zakoupili dětské čípky,do 3 hodin po zavedení čipku se malý vykakal a byl rázem klid.Pokakal všechno co se dalo a spal celou noc bez plakání,budil se jen na pití.Proto rozhodně nedoporučuji tuto doktorku.Neporadí,řekne jen to může být z toho nebo z toho a neudělá s tím vůbec nic ikdyž ji barvitě líčím jak se syn trápí a pláče.
ROZHODNE PROTO NE,V blízkosti jsme si našli mnohem lepší i odbornejsi co se znalosti týče doktorku Mackowskou a u ní je to bez problému.
Jana V.
Tak paní doktorku bych nedoporučila. Nejen, že když jsem k ní chodila, že bere pacientům sama krev, a pokaždé jsem byla rozpíchaná jak jehelníček, a tvrdila mi, že jsem divná,že mi v žilách neteče krev, ale také mě zaráží její laxní přístup k pacientům. Místo řečí typu - ty jsi zase zhubla, nebo ty vůbec nejíš viď, by bylo dobré semtam taky vypsat žádanku třeba k psychologovi, nebo psychiatrovi a snažit se pomoci. Takže své děti bych k ní určitě nedávala. Howk
Paní doktorka uměla vždy jen napsat pořád dokola, mucosolvan, stoptusin, modré kapky do nosu, sem tam někdy antibiotika, ale vždy zastávala názor, že jsou velmi škodlivé, i v době, kdy opravdu antibiotika u nemoci bylyy opravdu jako jediná poslední možnost potřeba,šumivé calcium do vody a to je vše. Celých 18 let mě tak léčila. Navíc nemluvím o otm, že jsem několikrát měla vážné záněty středního ucha načež mamce řekla, že to nic není, že ani zánět středního ucha, doporučila jen kapičky a tablety od bolesti a jak jsem dopadla? Doktor na příjmu na ORL, se tehdy zhrozil, museli mi píchat uši a na to jedno jsem zůstala hluchá. Vinou paní doktorky!!! Na ORL ucho špatně nepíchli, mě tehdy praskl bubínek, aby mohl vytéct hnis. Proto tuto lékařku zásadně nedoporučuji.
Paní doktorku znám,už 23 let,kdy sem k ní chodila s prvým synem dnes mám 3 dítě a sem s paní doktorkou velice spokojená vždy poradí a je velice milá k dětem a po profesionální stránce rozumí své práci doporučuji všem maminkám tuto lékařku!!!!!!!!!!!
je skvělá, chodila jsem k ní jako malá a nemohla jsem pro svou dceru vybrat nikoho jiného než p. mláděnkovou. I sestra je skvělá, vždycky skvěle pokecáme
..S paní doktorkou Mladěnkovou jsem velmi spokojena,rychlé jednání,přístup velmi dobrý,prostě to umí...:-)
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě