MUDr. Michaela Mikešová-Klímková

Gynekolog Více

Gynekolog – porodník, I. atestace z gynekologie-porodnictví, stále pracuje jako gynekolog-porodník na gynekologicko-porodnické klinice VFN, členka České lékařské komory, Sdružení nemocničních gynekologů a porodníků a České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně, externistka Kliniky psychosomatické medicíny, absolventka Kurzu medicínského práva, absolvovala kurzy vztahující se k ultrasonografické diagnostice a perinatologii.

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí
Nemocnice u Apolináře
Apolinářská 18, Praha Nusle, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

T
Umístění: KCK SALVE spol.s.r.o. Jiný

Nejlepší lékařka co znám!!! Upřímná, milá, snaží se pomoci, poradit, povzbudit! Má individuální a citlivý přístup!!!! Plně ji důvěřuji a moc bych přála každému, aby našel tak úžasného člověka ve svém lékaři jako já!!!!!

Umístění: KCK SALVE spol.s.r.o. Jiný

Chodim k pani doktorce uz nekolik let a vzdycky jsem byla spokojena. Do konce diky nej uz se neboim navstev na ginekology :)

E
Umístění: jiné místo Jiný

K paní doktorce jsem docházela necelé dva roky, z počátku jsem byla nadšená, krásná ordinace, milá doktorka. Nicméně trpěla jsem častými záněty a paní doktorka mi nedokázala pomoct (moje nynější MUDr. můj problém vyřešila téměř ihned). Navíc jsem vždy čekala na vyšetření minimálně 2 hodiny, a to jsem byla objednaná, což u soukromého gynekologa za nemalý roční příspěvek opravdu nehodlám tolerovat.

Umístění: KCK SALVE spol.s.r.o. Jiný

Skvělá paní doktorka, chodím k ní už několik let. Díky ní jsem těhotenství prožila naprosto bez obav. Vše vysvětlí, snaží se pomoci, je profesionální, moc milá a vstřícná.

Umístění: KCK SALVE spol.s.r.o.

K paní doktorce jsem chodila ráda a byla jsem přesvědčena, že jsem v dobrých rukou. Bohužel mě zklamala ve chvíli, kdy jsem ji potřebovala nejvíce. Jsem onkologická pacientka a paní doktorka mě při nálezu nebyla ochotná pomoci s dalším postupem, kam se mám objednat a co dál dělat. Pospíchala domů, neuklidnila a celkově ještě víc vyděsila. Nakonec jsem si musela zajistit péči v jiné gynekologické ordinaci, kde se okamžitě zjistilo, že nález není nijak ohrožující, jak jsem byla přesvědčena.

Umístění: Nemocnice u Apolináře přirozený porod

Naprosto skvělá lékařka... díky paní doktorce jsme zvládli porod naprosto na jedničku !!! Užásně během porodu poradila, milá, vše vysvětlila,komunikovala během celého porodu! Kdybych měla znovu jít k porodu, tak bych chtěla paní doktorku znovu všemi 10!! Spolupráce s pani porodní asistentkou Martinou Penovou byla naprosto užasná! Díky nim jsem měla skvělý porod i přes menší komplikaci, kterou skvěle vyřešily a vše dopadlo na výbornou ! Obrovské díky !!!!
Friesová

Umístění: KCK SALVE spol.s.r.o. Standardní prohlídka

K paní doktorce chodím už snad více než 5 let a její péči mohu jen doporučit. Jsem dost problematický pacient (můj problém jsme řešily cca 4) a paní doktorka byla vždy vnímavá, vstřícná, velmi milá a především odborník. Veškeré podrobnosti o mém stavu konzultovala s dalšími kolegy v jiných zařízeních a vše bylo v naprostém pořádku, stejně jako jsem teď já. Moc děkuji za takové lékaře! :)

Umístění: KCK SALVE spol.s.r.o.

Chci popsat svůj příběh a upozornit stávající a případné nové pacientky, ať radši zajdou na kontrolu k jinému doktorovi.

Já jsem pacientkou paní doktorce Mikešové cca 10 let a chodila jsem minimálně dvakrát do roku na pravidelné prohlídky a odběry.

Za 10 let jsem měla kontrolu prsu jen jednou.

Před rokem jsem měla potrat a byla jsem z toho velice špatná. Prý za vše může stresová práce, ale jinak jsem prý báječně zdravá.

Před dvěma měsíci jsem shodou náhod šla na ultrazvuk k jiné doktorce a ta zjistila, že mám tři cysty (jednu na vaječníku a po jedné v každém prsu).

Nevěřila jsem tomu a zašla jsem za dalším doktorem, který to bohužel potvrdil.

Když jsem se zeptala, zda je možné, aby toto moje doktorka neviděla, odpověď zněla: „Buď na vás úplně kašle, nebo má vadný ultrazvukový aparát.

Je hrozné, že se člověk může do takové situace dostat, přestože se snaží být zodpovědný – nezameškala jsem žádnou kontrolu.

Teď nemůžu otěhotnět. Nový doktor říká, že jde o zanedbanou péči.

PS:
Mimochodem sestry na recepci v tomto Centru jsou velice nepříjemné.
Pokaždé když jsem tam volala, měla jsem husí kůži.

Dávám hodnocení neutrální,protože skutečně je paní doktorka velice milá a komunikativní a myslím i dobrý porodník,ale co se týče léčby,tak skáče od jedné diagnozy k druhé aníž by se přesvědčila a dokončila léčbu té první přičiny a dává léky naslepo.Což ji ubírá na hodnocení.

Kouzelnice! Skvelý přístup, šikovné ruce (jen díky ní jsem neutekla při zavádění tělíska) a je s ní legrace.