Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Tereza Kunášková
byla jsem u pani doktorky zatím jednou,ovsem musim rict ze je vyborna..komunikovala se mnou prez mejl a vzala me i prez to,ze mela plnou kapacitu.venovala mi hodne casu , dukladne mne vyšetřila , vse vysvětlila. resila muj problém. jsem ji vdecna, ze se mne ujala. vyborna komunikace a i vystreni. doporucuji.
ep
Paní doktorka si podle mne vymýšlí, diagnostikuje pouze pohledem a dělá ukvapené závěry .... má pacienta jen jako zdroj dalšího příjmu. Zpočátku jsem z ní byla unešená, jak je lidská a vnímavá a to, že mluví i o své rodině mi přišlo tak nějak milé .... ovšem když řeším konkrétní problém, který je problém a můj, její dcera mne absolutně nezajímá. Také mne zaráží rozdílný názor na její léčbu u ostatních doktorů... že by někde byla chyba? Mou sestru málem poslala na vozík a já málem měla celoživotní neodparatelnou nálepku epileptika bez záchvatů. Díky této specialistce jsem si uvědomila, že mi nestačí názor pouze jednoho lékaře. Nikomu bych ji nedoporučila.
artep
po dnesni navsteve jsem sla domu s hlavou ze nevim co si o lekarce myslet byla jsem jen na karpalech kam me poslall neurolog stim jen kdyby nahodou ja vedela ze je nemam ale protoze jsem po operaci krcni patere,tak me ruce brni stale i kdyz uz nenantekaji.bylo sdelino at si to srovnam v hlave ze my nic neni a mam makat ze ona by po op.krcni patere nikoho do duchodu neposlala.takze dekuji
Vynikající specialista a lékařský profesionál.
Po nedávné návštěvě paní doktorky mohu jen doporučit.Je vstřícná,naslouchá,vysvětlí-prostě tak si představuji profesionála.DĚKUJI
ruzenka.maty
Velmi si cením přístupu paní doktorky k pacientovi. Je vždy ochotná poradit a pomoci. A to i ve svém volnu. Děkuji.
Toman
Já ji mohu jen doporučit, má vřelý přístup a mé problémy vždy řešila a vyřešila, což se nedá říci o každém lékaři. Jen to čekání než se dostanete na řadu je nepříjemné.
vf
Souhlasím s nhk...roztěkaná, jakoby duchem jinde. Léčila nebo spíš vyšetřovala mě 2 roky s výsledkem, že na mně nic nezjistila a okem viditelné neduhy ohodnotila jako vegetativní reakci organismu. Ale na co?? proč??...to jsem se nedozvěděla a po neúčinku předepsaných léčiv jsem k ní přestala chodit.
PETRUŠKOVÁ-dcera
PANÍ DOKTORKA JE VELICE VÝBORNÁ JA MÁM OTCE PO MRTVICI A VELMI NÁM POMOHLA KDYŽ JEŠTĚ PRACOVALA JAKO Dr. VE VOJKOVĚ.DĚKUJI VÁM!!
Anna Kosprdová
Je to již pár let, co jsem s paní doktorkou přišla v Čáslavi do styku, ale stále na ni vzpomínám v dobrém. Má velice citlivý přístup k pacientovi a je výborná specialistka.