Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Zubní korunky
Zubní vyšetření
Záchovná stomatologie
Milan Moravec
Moje poslední zkušenost (březen 2020) z ošetření u paní doktorky byla zcela mimořádná. Jako lehce akutní případ mne sestřička objednala hned na druhý den. V domluvený čas byla čekárna prázdná a já šel okamžitě na “řadu”. V ordinaci jsem se setkal s klidnou, vlídnou a plně soustředěnou paní doktorkou stejně tak, jako vždy. Při odchodu byla čekárna opět bez jediného čekajícího pacienta.
S upřímným uznáním chci paní doktorce a sestřičce poděkovat za příkladně odpovědný přístup, kterým v této nejisté době u pacientů podporují pocit důvěry a bezpečí.
petr m
Po velké odmlce (odstěhování), jsem byl paní doktorkou a paní sestřičkou bez problémů znovu přijat. Musím říci, že mne nikdy nenapadlo, že budu mít takovou radost z návštěvy u zubaře, jakou jsem právě dnes zažíval. Zvláště po zjištění, že jak paní doktorka tak i paní sestřička jsou i po těch letech co jsem je neviděl, stále stejně příjemný, ochotný a ohleduplný. Pokaždé mi pomůžou, a to většinou přijdu s něčím na poslední chvíli. Zažil jsem díky neustálému pohybu z místa na místo, už velkou řádku zubařů a tohle je promne prostě nepřekonatelné místo. Nikdy jsem odtud neodcházel se strachem z další návštěvy a nebo s pocitem, že na mne chce někdo jen vydělat. Prostě a jednoduše - už teď si nadávám, že jsem si už dříve neudělal např. ty dva, tři dny v roce čas a nejel vždy sem , místo toho abych to řešil nějakou místní službou.
Nelze se ani divit, že mají plno a nové pacienty asi neberou.
Moc Vám děkuji a vydržte co nejdéle.
S pozdravem Petr Mal.....
Michaela Šveňková
Včerejší osobní zkušenost s paní doktorkou Krauzovou dopadla na více jak pět hvězdiček!!!!Bála jsem se, klepala z očekávaného zákroku. Paní doktorka mi vše vysvětlila a po hodině a třičtvrtě jsem odcházela s krásnými ošetřenými zuby. Její přístup je velice profesionální, milý, vstřícný a neuvěřitelně trpělivý, i sestřičce patří také nejlepší ohodnocení. Po ekonomické stránce nemám vůbec připomínek. Upřímně doporučuji!!! Michaela Š. Roztoky
Pavel Z.
Velice dobrá zubařka, zachránila mi dva uražené zuby a vždy též velice příjemný a osobní přístup. Trochu se tedy čeká, ale výsledky za to stojí :-)
Opravdu skvělá paní doktorka milá,šikovná a velmi příjemná a hlavně je to opravdu profesionál od té doby co chodím k ní se už k zubaři nebojím chodit!!!
Paní doktorka Krauzová je perfektní stomatolog, vstřícná, milá, rychlá a nesmírně pečlivá, tak jak ona mi spravila zuby, tak mi je za celý život ještě nikdy nikdo nespravil! Strach jsem měla šílený, ale z paní doktorky vyzařuje takový klid a profesionalita, že mě strach rychle přešel a já jsem nesmírně vděčná za to, že se mne ujala.
Velký dík patří i sestřičce Pavle,která dokáže pohladit po strachy scvrklé dušičce.
S paní dokotorkou mám jen nejlepší zkušenosti. Vždy mi našla a bez jediného problému opravila veškeré kazy. Poradila jak mít kazů méně a tak dále.
Je tu často zmiňována neschopnost zastupujícího zubního lékaře pana Nigrína, s kterou souhlasím, jenže tomu se dá (kromě akutních případů) vyhnout tím, že sestru požádáme o objednání k paní dokotorce Krausové, která tam některé dny je. Navíc se má co nevidět vrátit z mateřské.
Paní doktorka je výborná!!! Mám dost velké problémy se zuby, během let jsem vystřídala s dost hrůznými zážitky několik lékařů, až jsem začala navštěvovat na základě doporučení paní doktorku.Chodíme k ní celá rodina již několik let a jsme velmi spokojení. Je pečlivá a velmi milá.Vřele doporučuji.
Paní doktorka Krauzová je skvělá. Její práce je velmi pečlivá a ještě k tomu je milá a pozorná k potřebám pacientů. Ovšem musím žel souhlasit s výše uvedenými názory na zastupujícího lékaře. Rozhodně si počkejte na paní doktorku. Už jsme dokonce se spolupacienty navrhovali, že jí budeme děti hlídat jen aby se vrátila.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze