Kounicova 10, Brno-střed, Brno

Psychologické konzultace • 700 Kč

Psychologické poradenství • 700 Kč

Individuální psychoterapie • 700 Kč +3 Více

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

700 Kč

1 000 Kč

700 Kč

Ordinace

- Absolventka akreditovaného psychoterapeutického výcviku v gestalt psychoterapii v institutu Gestalt Dialog
- Magisterské studium psychologie na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně
- Absolvovala celou řadu dalších kratších kurzů a výcviků (Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientem, Dramaterapie, Hledání a léčba vnitřního dítěte, Hlas jako individualita…)
- Pracovala jako psychoterapeut v chráněném bydlení pro závislé na alkoholu o. s. Lotos Brno, vedla kurzy zážitkové výchovy a kurz psychosociálnícho výcviku pro studenty sociální práce.
- Dále pracovala jako psycholog v Dětském diagnostickém ústavu a jako psycholog a psychoterapeut v ambulanci klinického psychologa (Ostrava, Hranice na Moravě), v Nemocnici Vazební věznice Brno na oddělení psychiatrie a v Ústavu pro výkon zabezpečovací detence a v Dětském rehabilitačním stacionáři Medvídek
- Od roku 2010 ve vlastní psychologické a psychoterapeutické praxi
- Zaměření na individuální a párovou psychoterapie, poradenství a psychologickou diagnostiku
- Od roku 2007 zařazena do pětileté specializační přípravy v oboru klinická psychologie

Z
Umístění: Ordinace

Paní terapeutku mohu jen doporučit. Je velice milá a empatická a zároveň je velkým odborníkem na lidskou psychiku a využívá k tomu četných odborných znalostí a zkušeností z praxe.
Čas strávený u ní mi nesmírně pomohl a zlepšil můj život, a to ne tím, že bych dostala rady, jak mám co v životě dělat a nedělat (což jsem původně čekala, že mi psychoterapeut řekne), ale tím, že jsem si na sezeních s pomocí paní Killarové sama došla k příčinám některých potíží v mém životě a pochopila, proč se dějí. Tato cesta nebyla sice úplně lehká, ale paní Killarová mi vždy byla velice nápomocna ke zvládnutí některých těžce překousnutelných skutečností a hlavně - výsledky jsou pak pevné a trvalé.
Čas strávený na těchto sezeních s paní Killarovou považuji za jeden z nejlépe využitých chvil mého života a dodnes z nich čerpám.

Umístění: Ordinace

Paní doktorku Killarovou doporučuji všem, kteří chtějí se svým životem opravdu něco udělat a posunout jej tím správným směrem. Sezení někdy nejsou lehká, ale paní doktorka je opravdu člověk na svém místě - má skvělé odborné znalosti, zároveň je velmi empatická, trpělivá a z mého pohledu má především neocenitelný cit na to, jak klást otázky, aby se člověk opravdu dokázel vlastní sebereflexí zamyslet nad svým životem a rozhodl se, jak dál. Přešla jsem k paní doktorce od jiného psychologa a už bych nikdy neměnila. Za sebe mohu jedině doporučit!

K paní Killarové jsem chodila zhruba 10 měsíců. Podpořila mě v situaci kdy už jsem si sama opravdu nevěděla rady. Je trpělivá, nenutí vás mluvit o věcech o kterých nechcete (anebo nemáte sílu) mluvit, snaží se abyste se k řešení problému dopracovali sami, ale dává i praktické rady (ne ve smyslu že máte udělat, ale třeba jak se můžete v nějaké konkrétní situaci zkusit zachovat). Nebojí se někdy uvést příklady i ze svého vlastního života. V mém případě bylo i dobré že paní Killarová má zkušenosti s jistým velmi specifickým prostředím (ne, nejednalo se o žádný ústav pro duševně nemocné :-) ) a lidmi mezi které jsem se i já sama dostala, takže věděla přesně o čem mluvím.

K paní Killarové jsem chodil pravidelně a celkem dlouho. Nejsem typ člověka, kterému příliš pomáhá, když své problémy rozebírá s někým jiným. Nicméně v tomto případě mám pocit, že mi návštěvy moc pomohly. Zejména proto, že paní Killarová má mnoho zkušeností s problémy lidské psychiky a umí dát praktické rady, kterými je možné se skutečně řídit.

B

Nevěřili byste, co vše ovlivňuje vaše pocity, chování a vnímání. S paní Killarovou jsme došli během terapie na spoustu užitečných okamžiků z minulosti, které měly a mají vliv na moje chování. Díky uvědomění těchto nešvarů máte několikanásobně větší % úspěšnost, že změníte svůj přístup a vnímání.
Paní Killarová je férový člověk, který s Vámi jedná na rovinu a snaží se komplexně řešit Váš problém.
Určitě se nebojte zajít na konzultaci. Nebudete se cítit, jako u doktora, atmosféra je spíše jako u někoho na návštěvě (neutrální).Návštěva terapeuta není v dnešní době nic, co by z vás mělo dělat někoho odlišného. Divili byste se, kolik lidí psychology navštěvuje.
Za sebe můžu potvrdit, že mi návštěvy u paní Killarové velice pomohly, a to nejen v souvislosti s konkrétní věcí. Můj přístup se odrážel a odráží ve všech oblastech mého života.

K paní Killarové jsem chodila několik měsíců s panickou poruchou. Sice jsem nevěřila, že se dostanu zase zpět do normálu nebo že mi může psycholog pomoci, paní Killarová mě přesvědčila o opaku. Dala mi tolik cenných rad, kterým se řídím stále a cítím se o 100 % lépe. Zase mám svůj život pod kontrolou a za to moc děkuji! Přeji Vám jen spokojené pacienty jako jsem já! :-)