Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
3D OCT vyšetření
300 Kč
3D OCT vyšetření/oko
300 Kč
OČNÍ EU s.r.o.
Aplikace botulotoxinu do mimických vrásek
Aplikace kontaktních čoček
OČNÍ EU s.r.o.
Hloubková hydratace obličeje přístrojem vital injector
OČNÍ EU s.r.o.
Hloubková hydratace krku a dekoltu přístrojem vital injector
Lifting obličeje dermálními nitěmi
Vyhlazení vrásek k. hyaluronovou
Vyšetření na řidičský průkaz
Vyšetření očního pozadí
Jana K.
Paní doktorka je prostě luxusní. Vůbec jí nezajimaly jiné názory. Sama si vse prohlédla a vyhodila vlastní závěr, který byl jako jediný správný a tak se nastavila správná léčba a tím se pomohlo. Ostatní kolegové vše sváděli na psychiku, která s tím opravdu neměla co dělat. A navíc, když jsem jí viděla s dcerou tak jsem fakt myslela, že jsou sestry. Nejen že vypadá skvěle, ale je naprosto perfektní odborník.!!!!
petra podgorska
Paní doktorka je velice milá a krásná. Při návštěvě jiných lékařů jsem vždy nervózní, ovšem na této klinice (ve Vratimově) jsem se cítila velmi příjemně. Paní doktorka je velký profesionál, vše mi vysvětlila a estetický zákrok (výplně) ani moc nebolel. Celý personál kliniky je opravdu vstřícný. Určitě doporučuji. Petra Podgorská
Martina B.
Nemám co bych vytkla, jen spokojenost! Všichni byli velmi vstřícní a milí a paní doktorka mi můj problém krásně polopatě vysvětlila, určitě už jinde nepůjdu! Děkuji!
mklos
Super profesionální přístup. Moderní přístroje. Příjemné prostředí i s Wi-Fi . Profi přístup personálu. :-) Doporučuji všem
jarmila.stalcerova
Přístup paní doktorky k mé osobě je příjemný a profesionální. Vlídný přístup k pacientům je milým překvapením. Děkuji, Štalcerová J.
Jaroslava Velkoborská
Paní doktorka je nejen vynikající odborník, ale velmi milý a empatický člověk. Podle těchto kritérií si také vybírá i své kolegy zaměstnance. V obou jejích ambulancích se člověk setká s profesionalitou, kterou doprovází srdce na dlani. Je mi ctí, že k ní mohu chodit. Pokud by takových lékařů bylo více, naše zdravotnictví by získalo úplně jinou prestiž.
alenamazurova
Krásný,vztřícný přístup k pacientům jak p. MuDr Husté tak i sestřiček.Super prostředí a hlavně pocit bezpečí. Moc si Vás vážím a děkuji za pomoc s kterou se jen tak nikde nesetkávám.Ještě jednou můj velký dík paní doktorko.
valek37
Po všech stránkách maximální spokojenost, vysoká profesionalita všech, dokonalá technika v ordinacích. Nemám důvod chodit jinde, doporučuji všem. J.Válek
ivo.nemec
Setkali jsme se s velmi profesionálním a zároveň vstřícným přístupem paní doktorky i ostatního personálu.Děkujeme.
Po dvou letech musíme konstatovat, že přístup personálu včele s paní doktorkou neztratil nic ze svých kvalit. Děkujeme
Ji Pux
Dnes je tomu už 15 let, co ve Vratimově začala fungovat p. Doktorka Michaela Hustá. Za ten čas se tato ordinace rozrostla do velkých, kvalitních a stále se zlepšujících rozměrů.
Stále přibývají nové přístroje a kvalitní lékaři, což z ní činní špičkové pracoviště.
Přeji Vám všem ,kteří se staráte o náš zrak a i nám, pacientům ,aby jsme měli úsměv na tváři...což je obraz spokojenosti . kdysi, jsem dostala od p. doktorky vánoční pohled s přáním... ať mám zrak rysa ostrovida....a po léčbě a operaci ho opravdu mám!!!!....Děkuji J. Puxová
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak mám postupovat když mám problémy s hornímy víčky.Jestli mám nejdříve navštívit očního lekaře..Děkuji
Pokud jde o problémy s pokleslými očními víčky, není návštěva očního lékaře nezbytně nutná. V naší estetické ambulanci je před provedením plastické operace očních víček nezbytná pouze konzultace, kde Vám lékař zákrok doporučí a poskytne informace potřebné k zákroku.
zmenšení očních víček je potřeba PN a jaká je doba rekonvalescence?
Dobrý den, po plastické operaci očních víček je potřeba dodržet klidový režim bez fyzické zátěže po dobu 7 dnů (nedoporučuje se předklánět, zvedat těžká břemena). Po odstranění stehů nedoporučujeme dalších 10-14 dnů vykonávat fyzicky náročnější aktivity.
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Vratimově
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Vratimově