V případě plné obsazenosti objednacích termínů, nelze zařazovat další pacienty na úkor řádně objednaných
REZERVACE termínů prosím uskutečňujte skrze ONLINE KALENDÁŘ, případně telefonicky vždy v PO, ST a PÁ v čase 14-18 hod. Tato doba je zároveň určena pro telefonické konzultace s pacienty (recepty, aktuální obtíže, objednávky).
Vyšetření a ošetření mimo ordinační dobu na vyžádání je zpoplatněno 500 Kč.
V ordinaci probíhá také terapie vysokovýkonovým laserem HIT podle objednaných termínů.
Ordinace disponuje schválením SÚKL pro předepisování léčebného konopí.
Provádíme také EEG vyšetření v rámci epileptických a jiných funkčních poruch CNS.
Pokud Vás na EEG odesílá jiný specialista, objednejte se telefonicky na čísle +420 777 339 901.
Spojení MHD:
trolejbus č. 37 Mendlovo nám. - Jírovcova - Nemocnice Bohunice (zastávka Voříškova)
autobus č. 50 Komárov - Osová - Kohoutovice - Bystrc ZOO (zastávka Kohoutovice, hájenka)
autobus č. 52 Žebětín - Kohoutovice (zastávka Kohoutovice, hájenka)
DALŠÍ INFORMACE
Privátní praxi provozuji od roku 2008, předtím jsem pracovala na neurologickém oddělení VN Brno a také v Masarykově onkologickém institutu.
Základní myšlenka: dostatek času na pacienta (termíny s půlhodinovým intervalem), individuální přístup, mezioborová spolupráce
Email: michaeladittrich@centrum.cz
- neurologie
Libušina třída 580/4, Kohoutovice, Brno-Kohoutovice, Brno
Neurologické vyšetření • 500 Kč
Hledejte v názorech
Profesionální přístup, odborná konzultace, vstřícnost a snaha pomoci.
Návštěva u paní doktorky mě vždy obohatí a posune novým směrem. Jsem ráda, že jsem po dlouhém hledání našla ji. Fakt jsem se hrozně posunula.
VĚŘÍM, ŽE PANÍ DOKTORKA MOJE ZDRAVOTNÍ PROBLKÉMY VYŘEŠÍ.
Byla jsem objednaná k paní doktorce,cesta cca 150 km,na dálnici asi po 100 km píše paní doktorka,že vyšetření ruší.Zbytečná cesta,musely jsme až do Brna,na dálnici se těžko otočíme
Paní doktorka mi vyšla vstříc při akutním stavu, vše mi vysvětlila, vyšetřila a odeslala na dovyšetření.
Velmi oceňuji komunikaci a vysvětlení problému laikovi, srovnání stavu před rokem a současného. Z návštěvy mám velmi dobrý pocit a paní doktorku mohu jen doporučit.
Paní doktorka byla velice ochotná, pečlivě mě vyšetřila a pro jistotu poslala na další vyšetření. Byl jsem mile překvapen a paní doktorku mohu jen doporučit. Novotný Michael
Byla jsem velmi spokojená, byla jsem řádně vyšetřena a spolu se žádankou odeslaná na další vyšetření
Empatická,ochota vysvetliť pomôcť uľaviť od bolesti som rada že mám takého neurológa
Prijemny pristup,pi doktorka prijemna,vztricna,mohu doporucit
Pořadí pacientů určuje jejich ochota platit na ruku. Pacienti, kteří jdou na pojistné, si počkají i dobu delší, než hodinu po čase, na který byli objednáni. Už jen ty ,, informace " na dveřích ordinace stojí za to. Nikdy více. Doktorka arogantní
Odpovědi
51 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
je mi 23let a v sobotu ráno mě vzbudily obrovské návaly horka a pocit na omdlení a malátnost. Nemohla jsem se udržet na nahou a celá se třásla. Odpoledne se to změnilo v zimnici. Celý den jsem nemohla nic dělat ani jíst. Jazyk se mi pokryl nažloutlím povlakem a při konzumaci jídla se ...Více
Angína, měla jste jít k prakt. lékaři, aby Vám udělal výtěr z krku a napsal antibiotika.

Od pátečního odpoledne jsem při jízdě na kole začal pozorovat bolest uvnitř hlavy nad pravým uchem. Která se stále periodicky vrací cca po 1-2 minutách zcela na stejném místě. Jakoby někdo pomalu zatlačil Pomalu palcem uvnitř hlavy a tlak stupnoval. Po par vteřinách problém ustoupí a poté to zač...Více
Nelze řešit bez objektivního klinického vyš. po internetu.