PhDr. Michaela Cyprichová

Psycholog , Terapeut Více

Kontaktní údaje

Jsem MÍŠA, psycholožka a psychoterapeutka s praxí s dětmi, dospívajícími i dospělými. V soukromé praxi pracuji individuálně s dospělými, dospívajícími (od 11 let) a rodiči dětí s různými psychickými potížemi a trápením. Zaměřuji se i na oběti manipulativních, toxických a násilných vztahů. Vytvořila jsem test na zjištění, zda je váš protějšek toxický manipulátor. Můžete si ho udělat zdarma na mých webových stránkách.
Ve svém oboru se neustále vzdělávám. Studium psychologie na VŠ jsem ukončila v r. 2007 a v psychoterapii se vzdělávám od r. 2006. Mám praxi jako terapeut pro dospělé a také jsem pracovala jako psycholožka v pedagogicko-psychologické poradně. Momentálně pracuji jako školní psycholožka a provozuji soukromou terapeutickou praxi online. Mimo to občas píšu články a odpovědi do webové poradny na psychologie.cz a pro jiné časopisy.
Budu ráda, když vám pomůžu nalézt cestu ven z vašeho trápení.
  • Dětská psychologie
  • Poradenská psychologie
  • Psychosomatika
  • Psychoanalýza
  • Psychosomatika
  • Návykové nemoci

Konzultace online • 1 000 Kč

Přijímám: dospělí

Konzultace probíhají prostřednictvím videohovoru na platformách WhatsApp, Google Meet nebo Messenger (dle Vašich preferencí), příp. po telefonu (kdy já volám Vám). Veškeré informace najdete na mých webových stránkách www.psycholozkamisa.cz.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Konzultace online

1 000 Kč

Jak fungují ceny?

I
Umístění: Psycholožka Míša - psychologic...Víceké poradenství a terapie online • Konzultace online Méně

S paní doktorkou Míšou,jsem velice spokojená. Můj problém mi podrobně vysvětlila,ulevilo se mi. Mockrát děkuji

Umístění: Psycholožka Míša - psychologic...Víceké poradenství a terapie online • Jiný Méně

K paní Míše jsem několik let docházel na psychodynamickou psychoterapii a tímto bych jí chtěl upřímně poděkovat za vše, co pro mě udělala.
Její lidský a zároveň velmi profesionální přístup, empatie a zkušenosti mi pomohly bezpečnou formou podívat se na svůj život z jiné perspektivy a postupně měnit spoustu věcí k lepšímu. Cesta to byla dlouhá a náročná, ale díky ní se teď cítím opravdu dobře a spokojeně a užívám si plody toho, co mi terapie přinesla.
Paní Míšu bych rád doporučil každému, kdo hledá skutečně citlivou a zkušenou terapeutku – ať už, stejně jako já, kvůli dlouhodobým tématům, nebo jen pro řešení aktuálních životních situací.

I

U psycholožky Míši jsem absolvovala terapii online. Zpočátku jsem měla trochu strach, jak to bude probíhat, byla jsem však příjemně překvapená tím, že účinek online terapie mi přijde stejný jako u terapie na živo. Na paní psycholožce je znát velké množství zkušeností. Také je empatická a snaží se mi pomoci. Konečně jsem potkala někoho, kdo mi pomohl se vymotat ze stále se opakujících potíží.