MUDr. Michaela Blahová

Revmatolog Více

Revmatologická ambulance

Ponávka 2, Brno 60200

• Z

Paní doktorka velmi příjemná, sestra me dnes přivítala se slovy nevím co tady vůbec delate máte přijít za rok rekla jsem ze mam potize , načež me sestra rekla ze to má každý. Je zlá protivná a neempaticka k pacientům pokud ji práce nebavi at jde někam jinam. Paní doktorka ji potom omlouva za její chování . Měla jsem dojem že tam obtěžuji a chtěla jsem odejit, Sestra nedělá p doktorce dobrou reklamu.

• H

Nedoporučuji!!! Pani doktorka je ještě ze starě školy. Arogantní. Takhle s pacienty nejedná. Sestřičky to samé. Tam už nikdy. Opravdu špatná zkušenost.

• V

Byla jsem objednaná na devátou. Od půl deváté jsem seděla v čekárně a paní doktorka přišla před jedenáctou, beze slova omluvy. Podle sester byla u lékaře. Pak jenom mrkla na výsledky krve a prohlásila, že nemám revma. Mám velké bolesti zad, nohou i rukou a protože mám pozitivní HLA B27, předpokládala jsem, že mě pošle aspoň na RTG. Neposlala. Mám prý jít na ortopedi nebo neurologii. Jsem prý stará a tak mám problémy. Za deset minut jsem vypadla z ordinace.

• Revmatologická ambulance Jiný  •

Paní doktorka mi byla doporučena kolegou, který s ní býval spokojen. U mne tomu bylo jinak. Přehlédla jasné symptomy zánětu kloubu, kontrola celkově vedena mimo problém - což jsem původně vnímal jako snahu o komplexní pohled - omyl. Nedůsledná, stereotypní chování dle starých kolejí, nejde s dobou.

• jiné místo Jiný  •

Velmi neprofesionální a hlavně neschopná lékařka.

• Z

K paní doktorce chodím už přes dva roky. Vždy vyslechne, poradí ( i po telefonu), je příjemná. Jsem maximálně spokojena.Nesmím zapomenout i na sestřičku,která je také velice milá. Mohu jen doporučit.

• Revmatologická ambulance Jiný  •

Velice nepříjemná lékařka i sestra.
    V dobe Covidu mi odmítla předepsat léky s tím, že nejsem ještě tak starý,abych nemohl přijed.(MHD)
    Asi neví,že lidé se sníženou imunitou by měli omezit kontakty.
    Už jsem u p.Bláhové skončil a našel si skvělého revmatologa.
    Jsem rád, že ji nemusím už vidět.

• Revmatologická ambulance Jiný  •

Byl jsem za paní doktorkou poslán kvůli nejasným bolestem kolen. Paní doktorka se mi věnovala dostatečně, vyšetřila mě pohmatem, 2x mi vzala krev na srovnání hodnot a také mě odeslala na rentgen rukou a nohou. Vše bylo negativní. Moc děkuji za vynaloženou péči.

• Revmatologická ambulance Bolesti kolen  •

• B

Přišel jsem do ordinace s bolestmi velkých kloubů a ve výsledku jsem byl péčí paní doktorky zklamán. Jiná revmatoložka ke které jsem se později dostal mi už při pouhém pohybu pažemi diagnostikovala pokročilou artrózu v ramenou, přičemž MUDr Blahová mi jen pověděla že to mám od krční páteře a odeslala mě zpět k obvodní lékařce. Nerozumím ani tomu, proč paní doktorka objednává ranní pacienty i více jek půl hodiny před vlastním příchodem, ale to do hodnocení nepočítám.

nechápu, jak je možné, že ji tady všichni chválí...tohle rozhodně není doktorka na svém místě!!!při vstupu do ordinace podala ruku jako "zdechlá ryba", namísto toho,aby zjišťovala,co pacienta trápí, ho pošle k úplně jinému specialistovi...revmatolog rozhodně nemůže diagnostiku pacientových potíží řešit pouze zkouškou ohebnosti kloubů a pohledem na končettiny...rozhodně ne, když se jedná o SLE- systémový lupus,naštěstí jsem narazila na jinou doktorku s opravdovým emočním kvocientem a lidským přístupem, která mi konečně nasadila správnou léčbu a mohu i obstojně žít..