Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
kopretina
Paní doktorka se tváří neustále otráveně, když jí to nebaví může jít jinam, jen nechápu proč studovala medicínu?Popravdě, když jdu k ní na kontrolu, mám zkažený celej den a ani se mi k ní nechce, jenže z čeho vybírat, když jsou tu jen 3 neurologové a ti dva předešlí jsou už úplně k ničemu.
Výborně provádí akupunkturu
Paní doktorka je velmi neomalená a hrubá. Je možné, že to myslí dobře, ale myslím, že je neprofesionální. Určité informace je dobré sdělovat s citem a taktem. pokud toto lékaři schází, pak ho ani jeho znalosti nespasí.
S přístupem paní doktorky jsem nadmíru spokojen.
Říčková Emilie
Jsem ve věku,že si mohu ohodnotit lékaře se kterým jsem byla nadmíru spokojená a musím říci,že taková slova a povzbuzení jsem ještě nezažila sice moc jsem nechodila po lékařích,ale byl to i p,doktor Blažek kardiolog to bylo první překvapení i když jsem byla,už několikrát chová se vždy příjemně a člověk se cítí opravdu jako člověk a p.doktorka mě také takto překvapila,proč nejsou všichni takto zdvořilí i dobré slovo uzdravuje a jaké bylo mé překvapení,když jsem chodila na rehabilitaci tak se tak chovaly isestřičky a to jsem měla 5 různých úkonú.Přála bych si,aby si všichni vzali od nich příklad.Ještě jednou děkuji P.Mudr.Balatkové a pořeji jen to nejlepší a,aby měla pořád tak lidský přístup děkuji moc.Říčková Kraslice
Pája
Myslím si,že dobré vystupování a pod.pacienta nevyléčí.Paní doktorka je suprová jen do té doby než zjistí,že jste v delší neschopnosti pak už se s nikým nebabrá a Vaše bolesti a problémy ji nezajímají.
Kaňa
Lékařka na pravém místě
Markéta
Velmi ochotná doktorka
Mirek
Jsem velice spokojen s jednáním i s odborností paní doktorky i když se se mnou nedá mnoho dělat má velikou snahu mi pomoci
Jana
Paní doktorka je chytrá, hodná, vtipná a ví o čem mluví, moc mi pomohla, mám radost ze života.