Urologie - privátní praxe
Plaňanská 1/573, Praha

Zobrazit ostatní profily urologů v okolí

I

Chodím k němu již několik let a jsem velmi spokojený. Rozhodně nezanedbává prevenci což velice ocenuji, je pečlivý, je odborník s velkými zkušenostmi. Určitě doporučuji

Chodím k panu doktorovi několik let, hodnotím jeho práci dobře.

Pan doktor je velmi vstřícný a chápající u starých lidí zábrany týkající se pocitu studu při vyšetření. Umí vhodným způsobem zlehčit tento problém, takže se pacient u něho cítí jako u dobrého známého.
Je i vynikající odborník, který má zájem o udržování pacientů v dobrém stavu.Jen více takových lékařů s lidským přístupem!

ochotný,pečlivý a dobrý lékař, doporučuji ,mám dobré zkušenosti

F

ochotny a peclivy a dost rychly

Pana doktora znám velmi dobře a mohu ho všem vřele doporučit.Nikdy jsem se nesetkala s lékařem který by byl obětavější.Na pacientech mu skutečně záleží,důkazem toho je i fakt že se k němu vždy rádi vrací a to i s problémy nesouvisejícími s urologií.Plná čekárna je toho rovněž důkazem. Nechápu jak někdo může mít názor jako v předchozím hodnocení,ale lidé jsou zkrátka různí....