jako psychoterapeut pomáhám lidem najít cestu k sobě, zpracovat náročné životní situace a posílit jejich vnitřní sílu. Mým cílem je vytvořit bezpečný prostor, kde můžete otevřeně sdílet své pocity, myšlenky a obavy, aniž byste se museli bát soudů a hodnocení, které možná dostáváte ze všech stran. Ve své praxi se dlouhodobě zaměřuji na nové směry, které umožňují i v těch nejtěžších případech najít cestu, která může být novým startem do chtěného života. Věřím, že každý má v sobě potenciál ke změně, a rád vám pomůžu tento potenciál odhalit.
Psychoterapie individuální, rodinná; Hypnoterapie - práce nevědomí, podvědomí (supervize PhDr. Sylvie Navarová); dále odborné psychologicko-etopedické poradenství.
Zaměřuji se na témata úzkosti, deprese, syndrom vyhoření, nízké sebevědomí, psychosomatické potíže, mysl obtěžující myšlenky, reakce na stres, poruchy nálad, zhoršení stavu při dlouhodobějších duševních obtížích, stavy či pocity závislosti, poruchy příjmu potravy, generalizované úzkostné poruchy, vztahové problémy, krize aj.
V oblasti etopedické na potíže dítěte, výchovné problémy dětí s hyperkinetickou poruchou, ADHD, problémy s emocemi, poruchou chování, opoziční poruchou, automutilacemi, netolismem, poruchou přijetí, ale i dalšími závažnými diagnózami, kde například nepomohl pobyt ve Středisku výchovné péče, je realizována medikamentózní léčba, opakované pobyty v psych. zdravotnických zařízeních atd.
Od 1. dubna jsem na nové adrese: Senovážné náměstí 23, budova B, 5. patro (kancelář 548).
Pokud se budete chtít objednat, můžete využít volné termíny ve Známém lékaři. Snažím se odpovědět do 24 hodin. Přístup do prostor je bezbariérový. Do 5. patra můžete využít větší výtah v budově B.
Platba je možná po skončení sezení kartou, v hotovosti (mějte, prosím, přesnou částku) nebo zasláním na účet (QR kód). Pokud byste měli jakékoliv dotazy, jsem Vám k dispozici.
Budu se těšit na další setkání s Vámi a přeji mnoho dobrého ve Vašich dnech.
Jiří Dolejší
- Psychoterapie
- Hypnoterapie
Psychologické poradenství • 1 400 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí4 názor pacienta
Hledejte v názorech
Naše spolupráce s panem Jirkou mě naprosto nadchla. Je nesmírně profesionální, empatický a skutečně se zajímá o své klienty. Měla jsem problém se svým synem, který je ADHD, bere léky, nepomohla hospitalizace v Krči ani v Bohnicích, tam mu jen dávali další medikaci, ale nic z toho. Pana Jirku jsem objevila ještě v Dobřichovicích v ambulanci, na doporučení od kolegyně, které se synem také pomohl. S mým klukem k sobě našli vztah a je vidět, že pan Jirka to se staršími dětmi umí. Neudělá Vám jen test, jako v poradně, ale doopravdy hledá příčiny a co s tím. To jsem často nezažila. Byla jsem na hodně sezeních jinde, tam jsem se vypovídala a nic. Tady jsem našla vlastní řešení, které nám pomohly. Jinak můj syn je hodně introvertní, nedokázal se mezi kamarády začlenit, bál se, někdy byl agresivní atd., a také jsme se nějak odcizili. Teď vidím naději na konci tunelu. Vřele doporučuji.
Ráda bych se podělila o svoji velmi pozitivní zkušenost s panem magistrem Dolejším. Od prvního sezení jsem se cítila bezpečně, pochopená a respektovaná. Terapeut je velmi empatický, klidný a profesionální. Pomohl mně i synovi lépe porozumět naším emocím a situacím, které jsme dlouhodobě nedokázali společně řešit. Díky rodinné terapii se cítíme stabilnější, jistější, máme větší nadhled nad svými životy, vztah mezi mnou a synem se rapidně zlepšil a posílil. Terapie nám skutečně změnila život k lepšímu. Děkujeme.
K panu Dolejšímu je trošku těžké se dostat, vím, že toho má hodně a je vytížen, ale jsem rád, že to vyšlo. Tady je od dubna, ale já jsem s ním spolupracoval už dříve v ambulanci. Byl jsem u něj již několikrát a hodně mě pomohl. Nevím vlastně jak to dělá, ale funguje to. Je vidět, že má hodně zkušeností, pracoval, jak jsem zjistil i na vysokých pozicích a neuvěřitelně se dokáže do člověka vcítit, ale také poradit a nasměrovat. Moc díky.
Velmi oceňuji jeho příjemné vystupování. Pan Mgr. Dolejší dokáže vytvořit takové bezpečné prostředí, že mi nedělá problém se pomalu otevírat. Líbí se mi, jak dokáže přesně pojmenovat, oč se jedná, a vysvětlit, nasměrovat. Mám pocit, že se věci konečně daly do pohybu. Cítím se pochopena a i když je nyní v mém životě mnoho změn, pomáhá mi nacházet v chaosu řád a smysl. Ze setkání odcházím znovu v energii a s nadějí. Děkuji moc.
- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze