Milé klientky, milí klienti,

děkuji za Vaši dosavadní přízeň a důvěru. Ráda bych Vás informovala o novince, která přijde v polovině ledna 2025. Na dosavadní adrese (Na Poříčí 26, Praha 1, Palác Archa, vchod C - vedle Divadla Archa Plus, naproti restauraci Dhaba Beas) mě najdete do poloviny prosince 2024, poté se budu stěhovat na Senovážné náměstní (o jednu tramvajovou zastávku dále). Adresa: Senovážné náměstí 23. Bližší informace budou k dispozici v průběhu prosince.

Od poloviny prosince 2024 do poloviny ledna 2025 budu čerpat dovolenou. Pokud se budete chtít objednat, můžete využít volné termíny ve Známém lékaři nebo mi můžete napsat na e-mail: lucie.turzova@email.cz, nebo skrze Známého lékaře (zpráva), popř. zprávu na WhatsApp (739 205 010). Snažím se odpovědět do 24 hodin.

Pokud byste měli jakékoliv dotazy, jsem Vám k dispozici. Budu se těšit na další setkání s Vámi!

Srdečně zdravím a přeji mnoho dobrého ve Vašich dnech.

Lucie Turzová

Palác Archa, Vchod C (v pasáži vedle divadla Archa), 5. patro
Na Poříčí 26, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Bankovní převod, Hotovost, Kreditní karta, + 1 Více

Psychoterapie

1 400 Kč

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
Umístění: Palác Archa, Vchod C (v pasáži vedle divadla Archa), 5. patro psychoterapie

Podrobné rozebrání problému, pak návrh řešení. Ulevilo se mi :)

Návštěva ověřená

Maximalna spokojnost. Promptnost. Vyborna komunikacia pred aj po terapiii.

Z
Návštěva ověřená

Byla jsem velmi spokojená s empatickým přístupem..

Návštěva ověřená

Při a po mé první návštěvě včera u paní doktorky jsem se po 3 měsících cítil velmi dobře, paní doktorka je velmi empatická, vstřícná, příjemná, cítil jsem, že se mi snaží porozumět a pomoci. Velmi si vážím našeho prvního setkání a těším se na následující, jelikož cítím a věřím, že mě nasměruje tím správným směrem a najde to správné řešené mých problémů. Za to již nyní velmi DĚKUJI:)

Návštěva ověřená

Příjemné přivítání,je vidět že je paní magistra velmi erudovaná,snaha o pomoc při řešení problému, s klidem můžu konstatovat, že jde o skutečného profesionála.

Návštěva ověřená
Umístění: Palác Archa, Vchod C (v pasáži vedle divadla Archa), 5. patro konzultace

spokojenost s přístupem a s hodnocením situace, přejemné vystupování a pochopitelné vysvětlení

Z
Návštěva ověřená

Paní psycholožka je skvělá! Vnímavá, naslouchá, podpoří, nasměruje, poradí. Ačkoliv mi v posledních dnech nebylo do smíchu ani trochu, docela jsme se i nasmály, já vypotřebovala větší množství kapesníčků, odnesla si cenné tipy a odcházela s úsměvem na tváři a daleko lehčím a uvolněnějším pocitem. Ne že by všechny problémy zmizely mávnutím kouzelného proutku během jedné terapie, ale už teď se nemůžu dočkat příštího týdne a těším se na další. Paní magistra mi sedla nejen profesně, ale i lidsky a smyslem pro humor. Zůstává profesionální, ale zároveň dokáže vytvořit atmosféru (i v kancelářském prostoru), jako byste byli na kafi s kamarádkou, které ale můžete říct úplně všechno. A takovou kamarádku prostě chcete...

Návštěva ověřená

Hned po první návštěvě přišla neskutečná úleva. Myslím, že jsem díky své odvaze a velkému pochopení paní Mgr. Turzové předešla nervovému zhroucení.
Lokalita je skvělá a jednoduše dostupná.
Komunikace velmi empatická, vstřícná a myslím, že v budoucnu i účinná.
Mám za sebou sice zatím jen jedno sezení, ale myslím, že můžu s klidným srdcem paní Mgr. Turzovou doporučit.

Návštěva ověřená

Pani Lucie je naprosto skvela. Velmi empaticka, pomuze a zajima se. Moc dekuji :)

Návštěva ověřená

Empatická, pozorně poslouchá a hledá nejlepší řešení