Poskytuji duševní péči formou poradenství, psychoterapie, vztahové terapie a koučinku. Konzultace probíhají osobně, telefonicky či online (telefonicky či online - napište při objednání do poznámky).

Pracuji s dospělými a dospívajícími od 13ti let.

Soustředím se na vyřešení problému.
Nepíši posudky, nepředepisuji léky. Nejsem součástí zdravotnického systému.
Klienti si mou péči hradí sami.

STORNO či změna termínu - nejpozději 24h předem. V opačném případě je nutné uhradit stornopoplatek ve výši 100% ceny sezení.

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Jak fungují ceny?

T
Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

paní Sladké sem to již říkal ,tak se tu taky trochu podělim v komentu,když sem minulý rok oslovil paní Sladkou že potřebuji pomoc nabídla mi po telefonu termín za 3 týdny,když sem došel za paní Sladkou na moje první sezení psychicky rozbitej tak už ve dveřích sem viděl jak zní ta energie září,během sezení sem měl pocit bezpečí a že se nemusím bát se před ní celej otevřít ,proběhlo první sezení a když sem odcházel měl sem pocit jako kdyby to ze mě celé spadlo ,jako když by ste na sobě měli plnej batoh do kterýho vám lidi během vaší cesty nasypaly obrovský kameny a vy stim museli jí furt dál ,pak proběhli další a další sezeni a musim říct s čistým svědomím že mi hrozně moc pomohla ,ušla semnou kus cesty a sem ji za to hrozně moc vděčnej
DĚKUJI
10/10

Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

Paní Sladká je úžasná! Objevila jsem ji náhodou na základě hledání přes znamylekar.cz, kde jsem u jejího profilu našla záplavu pozitivních recenzí od klientů. A teď se stávám jednou z nich! Zaprvé je to u ní nádherné. Už před domem vyčnívá její krásná jmenovka, což je jen ochutnávka toho, jak krásné to má v čekárně nebo v “ordinaci”. A pak je tu zdroj té pohody a krásy. Paní Sladká vytváří ve své ordinaci přívětivou, bezpečnou a přijímající atmosféru. Je empatická a vyzařuje z ní to, jak je hodná a jak Vám chce pomoci. Její metoda řízené meditace je trochu makačka. Ale člověk odchází o něco lehčí a o něco více připraven si i ze svého života udělat krásné místo k žití. Moc děkuji, jsem vděčná za to, že jsem Vás objevila.

Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

Pani Sladka mi zasadne pomohla vyrovnat se smrti meho tatinka. Rovnez prispela k reseni mych dlouhodobych problemu se spanim. Pani Sladkou od te doby doporucuji mym plzenskym pratelum,kteri potrebuji duševně povzbudit. A jakmile se znovu objevi nejaka pro me nezvladnutelna trable, prijdu zas

Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

Příjemné prostředí a skvělý přístup. Několikrát vyzkoušena návštěva a pomoc se našla. Lepší než psychiatr

Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 110 min.

Nejlepší paní doktorka. Dokáže se vcítit a najít problém tam kde je a následně najít řešení situace. Doporučuji všemi deseti.

Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

Snažila se mi pomoc,empatická,hlavně lečba byla učinna.

Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

Pani Sladká je vážně vážně skvělá!!!
Věřím, že spolu zvládneme všechny mě strasti.

E
Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

Uklidňující hlas,milá a přátelská.Při odchodu z 1.sezeni se cítíte mnohem lépe. Ochota, pozorumeni a účinná terapie, kdy zjistíte věci, které by Vas nikdy samotnou nenapadli.

Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

Již po první návštěvě se mi ulevilo. Velmi efektivní!

Umístění: Mgr. et Bc. Jana Sladká Konzultace 50 min

Profesionalni pristup, urcite pani terapeutku doporucuji.