MgA. Martin Heřman Frys, DiS.

přijímá nové pacienty

Psychoterapeut, Psycholog Více

Odhadovaná doba odpovědi:

na tělo zaměřená terapie PBSP
Bělohorská 1654/108, Praha

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Od 1 300 Kč

na tělo zaměřená terapie PBSP

www.frys-martin.com

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Velmi příjemný přístup, nenucený, empatický, otevřený. Doporučuji

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Martin je především velmi lidský a srozumitelný, vždycky jsem se u něj cítila důstojně a po každé návštěvě odcházela s tím, že všechno má řešení.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Po prvním sezení/seznámení mám naději na lepší zítřky.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

První návštěva, ještě nemohu sdělit žádné podrobnosti.

Č
Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Již po prvním sezení se cítím výrazně lépe. Pan terapeut je velmi přátelský s velkou snahou pomoci v nesnázích. Vřele doporučuji!

R
Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Uvodna zoznamovacia navsteva prebiehala profesionalne a v poriadku. Dostala som podrobne odborne vysvetlenie a nastavila dalsie schuzky

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Šla jsem na doporučení kamarádky a rozhodně doporučím pana terapeuta všem, kdo stojí o poctivou práci na sobě.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Martin vynakládá značné úsilí, aby svému klientovi co nejlépe vyhověl v tom, co potřebuje. Líbí se mi, jakým způsobem přijímá obtíže a nepohodlné prožitky z minulosti.
Také jeho zvolenou a používanou metodu PBSP považuji za účinnou a nápomocnou.
S Martinem strávený čas je příjemný a společně s jeho vzácnou podporou, je to radost.

B
Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Jsem vděčná, že jsem se odhodlala chodit na pravidelné terapie, bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí v období krize a rozhodně toho nelituji. Pan terapeut je velmi empatický a mám k němu naprostou důvěru.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Byla jsem moc spokojená, již po první návštěvě jsem odcházela s pocitem, že se dá na všem pracovat. A skvělý pocit, moci se svěřit s problémy, které člověka již delší dobu trápí a neví sám, jak z nich ven.. Moc děkuji..těším se na další návštěvu