Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Zubní korunky
Zubní vyšetření
Záchovná stomatologie
A.M.
Bezbolestné a precizní....Jsem spokojená.... Již nemám obavy z návštěvy u zubaře:-)
Monika Kramperová
Od svého starého doktora jsem přešla k tomuto a jsem nejvíce spokojená, tento doktor je příjemný, vtipný a hlavně se stará což ten předešlý nedělal a jsem fakt ráda protože je to úžasný člověk, jeho sestřička je příjemná a i když práce s lidmi je těžká stále je milá a ochotná nemohu zapomenout na druhou sestřičku která je dost možné že je taky zubařka to netuším ale je taky úžasná, milá. Celý personál je super ochotný a hlavně příjemný, myslím si že si nezaslouží jen 5 hvězd ale více
Lucie Plochová
MUDr. Pastelák M. je prvním, který se věnoval mému chrupu v plném rozsahu, beze zbytku a s péčí, kterou jsem v předchozích zubních ordinacích neměla.
Celková spokojenost s péčí je na místě. Profesionalita, lidský osobitý přístup, nadhled, realita i humor.
V ordinaci je pokaždé uvolněná atmosféra doprovázena hudbou. Absolutní bezbolestný přístup s podrobným vysvětlením příčin, rizik, léčby.
Ceny za jednotlivé zákroky přijatelné a úměrné v porovnání s jinými zubními praktiky.
DOPORUČUJI, neměnila bych.
Doporučení se vztahuje na všechna vyšetření v rámci ordinace PeMi Molarius s.r.o.
Alžběta
Jsem spokojena p.doktorem velice hodně vysvětli a má zájem o pacijenti aby byli spokojeni já. Jsem velice spokojena s p.doktorem Milošem pastelakem
Eva Hánová
Dobrý den jen bych chtěla panu doktorovi moc za sebe poděkovat za přítele za jeho děti a za mou dceru Ještě jednou moc děkuji pan doktor je vážně skvělý člověk určitě bych neměnila
Kateřina Kloučkovská
Profesionál na svém místě, konečně zubař, který svému oboru rozumí a není 100 let za opicema. Vše vysvětlí, poradí a snaží se najít vždy nejlepší řešení Vašeho problému. Lidský přístup všech v ordinaci zbavilo strachu i mé malé děti, které nikdo před tímto panem doktorem nebyl schopen ošetřit. Ceny jsou na dnešní poměry perfektní! Jelikož dnes pojišťovny, které slibují hory a doly a ve výsledku Vám téměř na nic nepřispějí, stojí za houby, tak jsem za takového zubaře vděčná! Když občas poslouchám kecy lidí kolem, jak nadávají na doktory, že po nich chtějí nějaké peníze, tak se stydím, že jsou jsou ještě v dnešní době "tupci", kteří místo toho, aby nadávali na profesionály, si neuvědomují, že je chyba na straně pojišťoven a NE lékařů!
Tomáš Z.
Přešel jsem od jiného zubaře a zatím spokojenost
Kamil Třešňák
Jsem maximálně spokojen, můžu jen doporučit , vždy bez bolesti a šetrné zacházení
M.N.
V naprostém pořádku, vždy detailně vysvětlí a pomůže.
JJ
100x lepší než ukrajinský doktor. Pokud mám za své zdraví platit, tak ať je to krajanovi.