Dušan
Chodil jsem k tomuto zubaři delší dobu a vždy očekával, že je vše v pořádku. Po mnoha letech jsem přešel k jiné paní zubařce, která mi krátce po jeho preventivní prohlídce našla na zubech, které mi plomboval 6 kazů v pokročilém stádiu. Což znamená minimálně 2 návštěvy po 3 plombách.
Co se týče nějakého problémového zubu, tak je naprosto k ničemu. Více jak 5 let jsem k němu chodil s jedním zubem, který mi prostě nechtěl vytrhnout, i přesto že jsem si o to i řekl. Žádný rentgen, žádné jiné vyšetření, prostě nic jen neustále dokola vrtání, vložka, plomba a to každý půl rok. Nyní u nové paní zubařky jsem hned při první návštěvě byl na rentgenu a při další hned mi řekne rozhodnutí o tom, jestli se zub vůbec bude pokoušet léčit, a nebo jestli půjde rovnou ven.
Doporučil bych maximálně někomu kdo si chce nechat zuby zničit a né je léčit :)
PS- Zuby si čistím pravidelně několikrát denně, tudíž nějaké řeči o tom, že se za ty kazy můžu jen sám a za krátkou dobu se mi z ničeho nic udělali jsou zcestné.
Přeji pěkný den a pokud možno vyhnout se tomuto zubaři obloukem.
Martina M.
Zubař s vlídným přístupem, je citlivý a bere ohled na pacienta. Po této stránce super. Ovšem s problémovými zuby si neví rady. Malé kazy neřeší. Rentgen nenechá udělat, ani když se pacient se zubem trápí dlouho, on neví čím by to mohlo být... Zuby nechá zanítit a pak je raději vytrhne. Dokud jsem k němu chodila a nepoznala jsem zodpovědný přístup, byla jsem spokojená. Mám genetickou vadu chrupu - zuby nejsou chráněny sklovinou, snadno se kazí a jsou měkčí (dobře se obrušují a drolí se). Ani nevěděl, co je s mými zuby špatně. Kazy neřešil, protože se bál do zubu vrtnout... Když jsem přešla k jinému zubaři, zjistil, že mám spoustu zánětů, zuby ošklivě vykažené. Dokud jsem chodila k panu Vlčkovi, často jsem trpěla bolestmi zubů a každý zub mi spravoval minimálně 2x. Zalepil jej i přesto, že tam byl zánět, takže jsem tam za pár dní byla samozřejmě znova. Jeden mi dokonce i vytrhnul. Co jsem přešla jinam a přeléčili mi záněty, tak mám od zubů pokoj.
Podobný problém má i brácha. Skučí, kroutí se bolestí, nechce jíst, že ho bolí zub. Pan doktor se koukne do pusy a konstatuje, že jej nemá co bolet a že nic vrtat nebude!
kkk
spokojenost,pekny pristup a dobra prace...mohu jen doporucit!!!
Zdeněk
Perfektní - není co dodat.
SUPER ZUBAŘ
Nejlepší zubař v okolí, co znám, moc hodný a ochotný. Člověk k němu nechodí se strachem. A to, že má hodně pacientů jenom svědčí o tom, jak je dobrý. Můžu určitě doporučit.
Max není špatný. Na své možnosti se to dá. Velká nevýhoda je, že má hodně pacientů, tudíž nemůže každému věnovat příliš času což se občas projeví na kvalitě odvedené práce.
Jako člověk super.
NEJLEPŠÍ ZUBAŘ DOPORUČUJU
Bezva člověk, takových je dnes už málo. Většina lékařů se chová arogantně,on je naopak velice příjemný. A jako lékař je taky super.
RoKris
Nemám špatnou zkušenost, ani já, ani děti. Zuby nám slouží :-)