Rádi vám pomůžeme udržet si váš chrup zdravý a tím zlepšit váš celkový zdravotní stav.
Provádíme stomatochirurgické výkony pro všechny pacienty včetně konzultace (i bez pís.doporučení oš.lékařem) - nabízíme profesionální přístup, kvalitní moderní výkony, plus možnosti volby nadstandardní péče a analgosedace.
Na Vaše dotazy, přání a podněty se budeme těšit na recepce@stomamed.cz
Analgosedace • Od 700 Kč
Bělení zubů • Od 500 Kč
Diagnostika v obl.obličeje, zubů • 500 Kč +2 Více
Estetická stomatologie • 700 Kč
Stomatochirurgie • 1 900 Kč
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Stomatochirurgie
1 900 Kč
Ivan
Velice milé jednání.
Pan doktor je opravdu člověk na svém místě. Zákrok proběhl bez problémů. Byl vidět zájem o pacienta. Pan doktor je opravdu člověk na svém místě. Mohu jenom doporučit.
Nespokojený pacient
Nevyhovující způsob komunikace na 1. návštěvě, p. Kropík komunikuje poněkud namyšleně a arogantně. Cítila jsem se poníženě a jak malé dítě, které chce poučovat a vychovávat. Podobný přístup měl i k sestřičce, které v moji přítomnosti vyčítal nereprezentativní chování ke mne. Doteď ji lituji...
V.D.
Pan doktor je opravdu úžasný!
Milý,hodný a velice empatický.Chtěla bych mu z celého srdce poděkovat! S takovou péčí,profesionalitou,ale také lidskostí ,jako se mi dostalo,je pro mne absolutní špičkou ve svém oboru!Vůbec jsem neměla pocit,že obtěžuji.Naopak,snažil se citlivě najít příčinu mých potíží,přestože byl velice zaneprázdněný.
Ještě jednou moc děkuji celému personálu a přeji hlavně zdraví a spokojené klienty.
R.S
Trhání moudráku. Obtížný zákrok a vše proběhlo v naprostém pořádku. Mohu jen doporučit. Vše podrobně vysvětleno. Hezký přístup. Nešel bych nikam jinam.. :)
JP
Pan dr. Kropík mi byl doporučen jako odborník k extrakci zubu pro již rok problémy, které náš p. doktor nezvládl. Ochotně vysvětlil, vyřešil ve dvou návštěvách. Cena dobrá, stálo to rozhodně za to. Nádhera. Mám svůj zub, teď nový a hezký a nemám zánět. Vyřešené. Moc děkuju. Jakub P.
Roman Duda
Celý personál kliniky byl velice milý a vstřícný. Na řadu jsem přišel přesně podle plánu a zákrok stál přiměřenou cenu. Oceňuji chování recepčních, byly to velice milé slečny. Samotný doktor Kropík je na první pohled pohodář, navíc profesionál na svém místě. Sestřičky velice příjemné a milé. Oceňuji humor během zákroku, pobavil jsem se.
Celkově na mě návštěva kliniky udělala velký dojem, chválím.
Růžena Žilinová
Po přečtení někrých názorů jsem měla veliký strach.ale po osobní zkušenosti mohu jen všem případným pacientům doporučit- personál velmi vždělaný,osobní přístup,lékař Dr.Kropík,kapacita v oboru,vše nejprve vysvětlí ,zklidnil mne.Jako lékař specialista velmi propfesionální, špičkový a s přístupem super.Klinika vypadá jako zdravotní zařízení budoucnosti.
žilinová Růžena
Lukáš
Pan doktor Kropík je podle mě nejlepší zubař v okolí! Všichni na klinice jsou velmi ochotní, vše vysvětlí a komu ne tak je to na velmi dobré přísloví : Líná huba, holé neštěstí.
Nicméně pan dokrot mi trhal osmičky, a i když rostli opravdu hodně špatně, vše šlo bez bolesti. Za injekce a další věci se samozřejmě platí. Ale to budete platit všude. Nikdo vám zuby zadarmo neudělá, a v dnešní době, kdy se na zuby opravdu kouká, není nejlepší je zanedbávat.
Vřele doporučuji!!!
ostbull
Včera jsem byla na trhání osmi v zánětu,no krve by se ve me nedořezal jaký jsem měla strach:-) klobouk dolu,pan doktotor byl příjemný,milý a co je nejdůležitější,profík!Zub rosl krive,tlačil na sedmu a byl během 10 ti minut naprosto bezbolestne venku.:-) Za mě jen a jen chvála a klobouk dolu za skutečne bezva přístup p.doktora i milych sestřiček:-) čekají me ješte dva moudráky na trhání a příšte pujdu určite s klidem...Děkuji p.Doktore Bauchnrová
BLUMCHE
Dobrý den,Mudr Kropík jako stomatochirurg výborný,jako člověk je arogantní,má černý humor a jeho¨"křeslo musí vydělávat." Injekce nesmyslně drahé a pokud se Vám to nelíbí jděte jinam.Sestřičky se moc snaží a pracovat u něj,určitě to nemají jednoduché.Pozitivní přístup a fajn je dentální hygienistka.