Odhadovaná doba odpovědi:

Hotovost

Ostatní služby

Dentema Stomatologie s.r.o.

Vedu moderní zubní kliniku Dentema Stomatologie s.r.o., která se zaměřuje na bezbolestnou péči a individuální přístup k pacientovi. Navštivte nás a my Vás rádi přesvědčíme o tom, že pro naše pacienty děláme něco navíc.

MUDr. Matěj Jurisa
Vedoucí zubní lékař Dentema Stomatologie s.r.o.
Člen Společnosti preventivní stomatologie
Člen Implantologického klubu ČR
Ocenění za nejlepší práci v kategorii poster na mezinárodní konferenci – Pražské dentální dny
v letech 2006, 2007, 2008

Týden čistých zubů, Skalský dvůr 2005
Principy záchovného zubního lékařství, Praha 2005
Pražské dentální dny 2005 poster 1. místo
Endodoncie pro 3. tisíciletí Jeffrey W. Hutter, Praha 2005
Walter Devoto a Daniele Rondoni rekonstrukce z kompozitní pryskyřice přimou a nepřímou technikou, Hradec Králové 2006
Finalista mezinárodní soutěže anatomické stratifikace, Hradec Králové 2006
Ošetření handicapovaného pacienta ve stomatologii – aktivní přednáška, Brno 2006
Problematika materiálů, protetické sanace, Praha 2006
Plastická chirurgie parodontu 2010
Zdravé dásně – péče, která se vyplatí 2010
Estetika v dentální implantologii 2010

Umístění: Dentema Stomatologie s.r.o. Běžný termín

Pán doktor Jurisa a jeho celý tým je na 5/5. Žádná chyba. Jen mohu doporučit. Oborovská spokojenost. PROFESIONANÍ PŘÍSTUP

I
Umístění: Dentema Stomatologie s.r.o. implantáty

Vynikající profík, příjemný a hodný muž. Neskutečně empatický. Veškeré péče špička bez ohledu na to, co se s Vaším chrupem děje. Pomalu za tímto člověkem chodím zrelaxovaná jako ke kadeřníkovi :-) Jak zde psal už někdo přede mnou, kdo si stěžuje na vysoké ceny a nevím co, skutečně nic nepochopil. Děkuji a doporučuji všem. Celému týmu Dentema děkujeme za celou rodinu.

Umístění: Dentema Stomatologie s.r.o. Vstupní prohlídka

Objednala jsem se k p. Mudr Jurisovi a čekala více než 2 měsíce na vstupní prohlídku. Den před prohlídkou mě p. recepční poslala SMS DORAZTE v 10.30 místo 13.30 . Jak si zajistit volno z práce ,z večera na ráno,je nezajímá a to vše bez omluvy.Musela jsem čekat více než 2 týdny na náhrádní termín ,den před´- opět zpráva,že Mudr Jurisa ZITRA neordinuje. Velice neprofesionální jednání.....................Nedoporučuji

Pan doktor je snad nejlepší zubař jakého znám a ke kterému jsem kdy chodila. Je velice citlivý, empatický, hodný a hlavně jeho práce je úplně dokonalá a chtěla bych mu za jeho práci poděkovat. Nikdo totiž nepozná, že mam v puse implantáty nebo že mam spravené přední zuby, je to tak dobře udělané, že to nejde vidět :-) Mohu jenom doporučit, protože lepší zubař v Brně není :-)

Nechala jsem si zhotovit fazety na horní jedničky a dvojky a jsem velmi spokojená s výsledkem, pan doktor mě podrobně seznámil s postupem, vše proběhlo hladce a bezbolestně. Zuby vypadají naprosto přirozeně. Personál je velmi milý, prostředí příjemné a hezké.

I

Ivoš
dnes jsem byl ošetřen s akutním zánětem mnou zanedbaného zubu ( a vlastně celého chrupu). Přístup celého kolektivu vytvořeného MUDr. Jurisou je ukázkou profesionální týmové práce. To si pak člověk uvědomí, že "dobrý zubař" není jen persona, ale bez dobře sehraný kolektiv, kde má každý přesně to své místo. Děkuji pane Doktore všem.
p.s. Pokud zde někdo píše o cenách, které ho překvapují, pak nic nepochopil.

O

jsem čerstvě po vstupní prohlídce, pan doktor Čech mě vše ukázal, vysvětlil, řekl přibližnou cenu zákroku. S tímto spokojenost, nespokojenost s dlouhou čekací dobou, nejsem si jist, jak by to bylo s akutním vyšetřením. Ceny vyšší, ale za kvalitu se dnes platí.
Ondřej

MUDr. Matěj Jurisa

Dobrý den pane Ondrej, v případě akutního problému máme pro naše pacienty vyhrazeny speciální termíny, takže se nemusíte obávat toho, že byste dlouho čekal a nebyl ošetřen. S pozdravem Dentema Stomatologie

Přístup této ordinace je absolutně profesionální, prostředí překrásné a výkony obdovuhodné. Bohužel toto není standard pro každého a pokud si extrémně neceníte svých zubů nebo nemáte příjemn nad 40 tisíc korun měsíčně....No prostě :-)

Jsem opravdu ráda, že jsem přešla k Jurisovi. Pan doktor pomocí těch svých mašin nejen vyvrátil teorii mého předešlého zubaře o chybějících osmých zubech (rentgen ukázal, že jsou ještě schované a že mi akorát rostou zkřiva, takže mohu očekávat ještě komplikace-dobré vědět), ale také se mu podařilo dát mi správnou bílou plombu z nějakého materiálu, který mě nebolí a vypadá neviditelně (s bílou plombou od bývalého zubaře jsem měla bolesti při kousání a musel tam jít zpátky ošklivý amalgam). Jurisa je asi trochu dražší než v jiných městech, ale není se čemu divit: ordinace přístupná uprostřed Brna a taky ty mašinky a moderní materiály, to všechno určitě něco stojí. Ten můj předchozí zubař byl sice trochu levnější, ale nadělal mi v puse pořádnou paseku, už bych zpátky nešla. Jednou jsem kvůli termínově lepšímu objednání šla k jednomu z Jurisových spolupracovníků v týmu, a byla jsem taky spokojená.

O

Děkuji, že jsem mohl využít péče tohoto lékaře. O víkendu se mi utrhla korunka, kterou jsem měl OK nějakých deset let. Po zavolání se se mnou hned domluvil na termínu a poté ještě aktivně zavolal zpět, že mne může přeložit ještě na bližší termín, což bylo mimo obvyklé pracovní hodiny. Korunku vymodeloval tak, že jsem před zrcátkem nepoznal, která je pravá a která náhrada. Vyhrál si nejen s tvarem, ale také s pigmentem. Během zákroku říkal, co bude dělat, takže jsem byl v klidu. Byl jsem u něj už poněkolikáté a pokaždé jsem odcházel spokojen. Prostě totální spokojenost, doporučuji.