Hledejte v názorech
ar
Vyborny stomatolog,profesional. Vzdy ma plnou cekarnu lidi,tim chci rict,ze k panu doktorovi chteji vsichni chodit.
Velmi prijemny doktor! Mohu jen doporucit.
Michal Bláha
Vynikající stomatolog. Komunikuje s pacientem celou dobu a vysvětlí mu celý zákrok a co ho čeká. Bezbolestné ošetření je samozřejmostí. Velice slušný a hodny. Více takových lékařů
Výborný zubař! Nemám, co bych mu vytkla. Vždy je moc milý a vše hezky vysvětlí. Kéž by takoví byli všichni lékaři!
Nebyl jsem zcela spokojený se svým pražským stomatologem, a vzpomněl jsem si na Orfana, kamaráda ze studií (jiná škola, leč stejný stůl v hospodě :-) Zkušebně jsem si od něj na jaře nechal opravit jeden zub a už jsem u něj zůstal - ano, vyplatí se mi z Prahy dojíždět. Má neuvěřitelně vstřícný přístup, mluví s vámi, usmívá se, pracuje pokud možno bezbolestně a naprosto precizně a pečlivě. Jestli bůh stvořil lepšího zubaře, nechal si ho pro sebe.
Váš účet byl odstraněn
Pane Bože, děkujeme za tohoto Člověka. K jeho návštěvě se vždy doslova těším. Jenom kdyby bylo takových lidí víc pod sluncem, to by nám bylo hej.:o)))
Mohu doporučit, příjemný, ochotně ošetřil mého přítele Slováka v pátek dopoledne,navíc za velmi příjemnou částku v řádech desetikorun.
I když bydlím téměř 20 km od Smržovky, tohoto pana zubaře se nehodlám zbavit. Je to vynikající odborník a neuvěřitelně lidský člověk. Chodím k němu s celou svojí početnou rodinou, čtyřmi dětmi, které se na každou prohlídku u něj dokonce těší!!! Doporučuji!!!Marie Dušáková
Profesionální přístup lékaře i sestry, bezbolestné ošetření a hned napoprvé, vyhovující ordinační hodiny a dokonce i dodržují objednací dobu
jsem s panem doktorem velmi spokojena mohu skutečně doporučit...
nejlepší zubař