lékař Maryana Kovalchuk

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo
lékař Maryana Kovalchuk

Na Poříčním právu 376/1, Praha 128 00

Do naší ordinace dne 1. 1. 2025 nastoupila dentální hygienistka Sára Kučíková. Pokud se chcete objednat na dentální hygienu, objednejte se k paní Kučíkové. Zkopírujte a otevřete tento odkaz a vyberte specializaci "dentální hygienistka":

24/01/2025

Čas objednání je orientační, záleží na délce vyšetření předchozího pacienta.

POHOTOVOST o víkendu a svátcích. Na základě telefonické objednávky, maximálně do 120 minut. V rámci této pohotovosti bude pacientovi poskytnuto akutní zubní ošetření. Lékař neslouží službu přimo na klinice, ale na základě telefonické domluvy přijede do ordinace. Tato služba je zpoplatněna.
K mým zkušenostem patří praxe v oblasti konzervační stomatologie, ošetřování zubních kanálků, zhotovování výplní, rekonstrukce zubů, dentální hygiena, bělení zubů, vyhotovení zubních nahrad.
  • Zubní lékař - stomatolog

Ošetření kořenových kanálků

+1 služba

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
• Umístění: HOLISTIC DENTAL AND PHYSIO CENT...VíceRE s.r.o. • ošetření kořenových kanálků Méně

Maryana he příjemná lékařka, ale bohužel už druhý krát po návštěvě mám silné zranění pusy. Vím že existují silikonové překryvy pro pusy, a možná i něco už nového, co měli bychom použít jako prevenci od zranění přo pacientů.

E
Návštěva ověřená
• Umístění: HOLISTIC DENTAL AND PHYSIO CENT...VíceRE s.r.o. • zubní vyšetření Méně

Všechno bylo v pořádku. Bezbolestný zákrok a empatický přístup

• Umístění: HOLISTIC DENTAL AND PHYSIO CENT...VíceRE s.r.o. • Jiný Méně

+ Paní doktorka je příjemná, empatická, metody moderní a profesionální.
- Ceny nemá zveřejněny na svém webu, protože jsou až 1,5-3x dražší než jinde v Praze. Spolupráce proto musela být ukončena.

G
Návštěva ověřená
• Umístění: HOLISTIC DENTAL AND PHYSIO CENT...VíceRE s.r.o. • dentální hygiena Méně

Rychlá a důsledná, doporučí, co se dá zaplatit z pojišťovny - to je pro mně top služba a proto doporučuji

Návštěva ověřená
• Umístění: HOLISTIC DENTAL AND PHYSIO CENT...VíceRE s.r.o. • ošetření zubního kazu Méně

Velmi rychle a kvalitně, konečně bez problémů a bez čekání.

Skvělý přístup, profesionální ošetření. Spokojená Děkuji

Návštěva ověřená

Paní doktorka je vždy velmi ochotná, vysvětlí mi, co mě ohledně mých zubů zajímá, má moji plnou důvěru.

E
Návštěva ověřená

Příjemné, přátelské prostředí, paní doktorka šikovná, cítila jsem se tam dobře, paní doktorka a sestřička jsou milé.

Návštěva ověřená

Provedli dentalni hygienu.Všechno bylo skvělé Děkuji!

• Umístění: HOLISTIC DENTAL AND PHYSIO CENT...VíceRE s.r.o. • Jiný Méně

Skvělá, vysoká odbornost, lidský přístup, ordinace 21.století.