Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Jarmila
Dekujeme za vysoce odborny a pritom lidsky pristup. Navstevy u pani fyzioterapeutky jsou pro nas prinosne a uci nas i sledovat vyvoj deti a porozumet danym problemum.
stangla
Skvělý fyzioterapeut i člověk s duší a pochopením. Maximální vzdělání a zkušenosti v kombinaci s empatií a klidem při vysvětlování, učení a láskou k dětem. Moc za vše děkujeme, Přidálci.
Paní magistra je odborníkem na svém místě a ještě s velice vstřícným přístupem k lidem a zejména dětem.
Paní fyzioterapeutka je nesmírně vzdělaná, lidská a ochotná. Velmi hezky komunikuje s dětmi. Vše názorně vysvětlí, s trpělivostí pomáhá. Moc jí děkujeme za tento přístup.
Velmi profesionální, zároveń lidská, se smyslem pro humor, obrovskou trpělivostí, moc fajn člověk. Velmi doporučuji, jsme s její reahabilitací spokojeni po všech stránkách.
Paní Martina je skvělý člověk, který nám hodně pomohl a pomáhá. Je lidská a nic nevzdává, rozumí tomu co dělá. Za to si ji velice vážíme celá rodina a hlavně můj bratr,který ji určitě jednoho dne poděkuje.
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně