Na terapeutické práci je pro mě zásadní hledat možnosti komunikace a porozumění, které vznikají v bezpečném a nehodnotícím prostředí. Pracuji prostřednictvím rozhovoru, využívám kreativní techniky jako je pohyb a tanec a obracím pozornost k tělu, to vše s citlivostí k potřebám klienta. S některými klienty víceméně povídáme a já obracím pozornost k tomu, jak se v dané situaci cítí v těle, s jinými hledáme způsoby opory třeba tak, že sedíme opření o zeď. S dětskými klienty například hrajeme scénky a malujeme.
Dívám se na člověka v jeho celistvosti s tím, co přináší. Využívám také techniky krizové intervence. Považuji za důležité podporovat to, co je pro klienta funkční a zvědomovat jeho zdroje.
Mám výcvik v tanečně pohybové psychoterapii v psychodynamickém směru, který jsem absolvovala ve Velké Británii. Dále jsem ukončila výcvik v Telefonické krizové intervenci (140 hodin). Krizové intervenci se stále věnuji.
Mou velkou inspirací je příroda, tanec a putování.
Consultation in English • 800 Kč
Individuální psychoterapie • 800 Kč
Individuální psychoterapie dětí a dospívajících (50 minut) • 800 Kč +1 Více
Krizová intervence (50 minut) • 800 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Martina Vávrová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorPsychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze