Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace • Od 1 890 Kč
Bělení zubů pomocí nosiče • Od 2 850 Kč
Dentální hygiena pravidelná dítě do 15 let., do 60 min • Od 1 290 Kč +4 Více
Domácí bělení zubů • 2 850 Kč
Ordinační bělení • 5 000 Kč
Ordinační bělení - ZOOM • 5 500 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace
Od 1 890 Kč
DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři
Ostatní služby
5 500 Kč
Vstupní dentální hygiena děti do 15ti let
1 490 Kč
I.L.
Paní hygienistka je velice milá, vysoce hodnotím její profesionální výkon a přístup ke klientům.
Děkuji
Dana
Milá, pečlivá a empatická paní hygienistka, bezbolestne ošetření, vše vysvětleno, vřele doporučuji!
Petr Laun
Pečlivá hygienistka. Není mnoho hygienistek, které jsou pečlivé. Některé jenom mluví a mluví, ale já si k doktorovi nechodím popovídat, ani aby mi nabízel sonický kartáček za dva tisíce nebo mi popadesáté ukazoval, jak si mám čistit zuby. Čistím kartáčky i nití, ale ono to nestačí, proto chodím na hygienu. U Martiny jsem byl zatím dvakrát a je pečlivá a příjemná, takže za mě - jen tak dál.
JJ
Bezproblemova zubni hygiena. Pani vysvetluje, co se bude delat. Vse je rychle a funkcni. Prijemna zkusenost.
Martina je prostě skvělá. Chodím k ní už pár let a neměnil bych.
Martina je prostě skvělá. Chodím k ní už pár let a neměnil bych. Velmi příjemná, vždy dobře naladěná a profesionální.
A. S.
Paní Trojanová je maximálně profesionální, moc děkuji za precizní a bezbolestné ošetření.
Vše bylo náležitě vysvětleno, díky čemuž jsem se cítila velmi komfortně a nebála jsem se. Samotné ošetření se vůbec nedá srovnávat s tím, co jsem zažívala u jiných hygienistek. I následnou instruktáž ohledně používání pomůcek pro péči o chrup považuji za nadstandardní péči, kterou mé předchozí hygienistky poněkud zanedbávaly. Ještě jednou moc díky!
I. L.
Příjemné prostředí, milá a komunikativní paní dentistka, je vidět zájem o klienta, profesionální přístup.
HK
Výborná dentální hygienistka, osobní přístup, perfektní práce, milé jednání. Naprostá spokojenost při každé návštěvě.
P.B.
Doporucuji, skvela pani. Vse v naprostem poradku. Ordinace, vybaveni, dostupnost zcela vyhovujici. Kratke casy objednani.
H. G.
Vzdy kvalitni ošetření, mila a pratelska hygieniska Martina, krasne, ciste prostředí, bez cekani....
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze