Nespokojený pacient
U paní doktorky jsem cca. 1rok. Během této doby jsem zjistil, že absolutně nedodržuje pracovní dobu, chodí pozdě!!! Po příchodu do ordinace, který je opožděn cca o1-2h o proti deklarované praconí době , kterou uvadí od 8h řeší své soukromé věci se setřičkami a pacienti čekají. Dále jsem byl rozčarován z toho, že v době lékařského zákroku dovolí své dceři přístup do ordinace i ze svím zvířecím mazlíčkem. Její práce neodpovídá cenám, které si účtuje.
Co nejrychleji od ní pryč.
Paní doktorka je nespolehlivá, její odvedená práce neodpovídá cenám, které si účtuje. Spoléhá na to, že je nedostatek zubařů. rozhodně nedoporučuji. V ordinaci řeší privátní věci, místo aby se věnovala pacientům.
J.Tejral
Jsem velmi spokojen s paní doktorkou Tomanovou. Umí perfektně obor a navíc má vzádnou schopnost empatie s pacientem. Potkal jsem řadu stomatologů, ale ona rozhodně patří mezi nejlepší.A to jsem byl opakovaně ošetřován na stomatologické klinice.Bylo velmi dobré. Ale MUDr. Tomanová má výhodu v tom, že se dobře známe a všechny zákroky, včetně prothetických byly vždy OK.
Kršňák
Ráda si povídá,je šikovná,mohu jen doporučit
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Ústí nad Labem
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem
Zubaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem