Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
I. P.
Způsob léčby mi u paní doktorky absolutně nevyhovuje. Změřit EKG byly velké potíže, spíše přeposílá k ostatním lékařům než léčí, sestra měla problém trefit žílu, podaří se až po několika pokusech, přičemž jinde to jde sestrám skoro samo, navíc se chová k některým pacientům arogantně. V čekárně vždy si člověk musí vyhradit na 2 hodiny času, to tam sedí 3 lidé, člověk sám je v ordinaci 5 minut. Preventivní kontroly neprobíhají tak, jak by měly, několik let ani neodebere pacientovi moč. Znám lékaře, u kterého čekání 20 minut je maximum a způsob léčby se nedá srovnat.
Tonička B.
S paní doktorkou jsem spokojená. Vždy vyslechne, prohlédne. Snaží se najít nejlepší alternativu. Sestřička je taky super. Spokojenost.
martbart
Nemám s ní nejmenší problém, cokoli mně trápí si vyslechne a pošle k odborníkům bez řečí. Nic nezlehčuje.
V.Z.
Tahle paní doktorka, je ta nejlepší paní doktorka jakou jsem měla tu čest kdy poznat. Je velmi ochotná, pečlivá a nikdy nic nepodceňuje. Mne tato paní doktorka velice pomohla a děkuji jí za mnohé co pro mne udělala. Je to lékař který má velké pochopení pro nás pacienty, ať už máme problém jakýkoliv. Velice paní doktorce držím pěsti, aby to s námi pacienty vydržela co nejdéle. Velmi si přeji, aby takovýchto lékařů bylo ve zdejší zemi více.
cervenkova
Nevím jake mate skušenosti při vydavani receptu ale sestra za recept vybira 30 Kč poplatek nevím z jakeho důvodu, řekla že vyšel novy zakon (nikde jsem ho ale nenašla) zajimave že chodim i k jinym sestram a tam žadny poplatek nevybiraji a velice se divi co to na pržně praktikuji Davejte si pozor.
Martina je super...profesionál...nezanedbává ani starší lidi a okamžitě posílá na další vyšetření. Mám zkušenosti s lékaři z celé naší republiky a musím říci: Važte si jí, že ji máte tady...Zdraví Jiřina
Martina je super...je profesionál...umí to hlavně se staršími lidmi a dokáže urychleně poslat pacienta na odborná vyšetření a to je velmi důležité. Přeji jí jen to nejlepší. Zdraví Jiřina
sem spokejen ze službami. Zatím nebyl žádnej problem :)
Výborný praktický lékař,naprostá důvěra a o to u lékaře jde především.Sestra by potřebovala naklonovat a rozeslat do dalších ordinací.Ani náznak arogance,jak jsme zvyklí,ale srší vtipem a ochotou.Více takových ordinací.
Pro mě lékařka s profesionálním přístupem a velkým zájmem o pacienta. U mě už 2x odhalila zdravotní problém, který tzv. odborníci z nemocnice ,,přehlídli". Já mám k paní doktorce naprostou důvěru. A mé poděkování patří za příjemné chování i sestřičce z ordinace Mudr. Thaiszové.