Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
1 190 Kč
Vyšetření krvácivosti dásní
Výběr vhodných pomůcek
Výběr studia:
Již od mala se zajímám o zdraví životní styl a to díky moderní gymnastice. K dutině ústní jsem navázala velký vztah až po nasazení ortodontického aparátu. Od té doby bylo studium zabývající se problematikou dutiny ústní jasnou volbou. Chtěla jsem pacienty informovat v oblasti stomatologie a zlepšovat jejich orální zdraví. Dentální hygiena pro mě tedy byla číslem jedna.
ODBORNÉ STUDIJNÍ PRAXE A STÁŽE:
2017 Bc. Veronika Filipová (SL Dent s.r.o)
2015-2016 MUDr. et Bc. Eva Špětánková (EVADENTAL s.r.o)
2015 Mgr. Marcela Nováková (SL Dent s.r.o)
2015 MUDr. et MUDr. Ondřej Liberda (SL Dent s.r.o)
2014-2017 STK u sv. Anny
promoakce pro značku Sensodyne, Parodontax, Corega
2014 I. Brněnské jarní symposium dentální hygieny
2014- 2017 cyklus přednášek a workshopů „čištění je umění“
pod vedením: MDDr. Karolíny Florykové
2014-2017 cyklus přednášek firem VOCO, TePe, Curaprox, Parodontax, Colgate, Corega, Herbadent, Profimed, Oral B, Philips, Colgate, Elmex, Listerine, Vitis, XDENT
2014-2017 cyklus návštěv škol a školek přednášky a workshopy
v oboru dentální hygieny
Kristina Stejskalova
Slečna Švédová se chovala velice profesionálně. Vždy důkladně popsala, co budě dělat a byla šetrná a moc příjemná. Na závěr mi dala několik tipů pro domácí péči o zuby. Jednoznačně doporučuji! :)
Monika V.
Slečna Martina je velmi milá, přátelská a komunikativní. Pěkně a srozumitelně vysvětluje vše co provádí. Na takto důkladné dentální hygieně jsem byla poprvé v životě. Děkuji moc, jsem velmi spokojená.
Michaela Fodor
Slečna Švédová je nejen profesionální, ale také velice milá, trpělivá a pozitivní. Vysvětlila mi vše, na co jsem se potřebovala zeptat a poradila mi v čem jsem si nebyla jistá. Oceňuji její lidský přístup, humor a opatrnost. Rozhodně doporučuji! :)
Klára Hortová
S ošetřením u slečny Švédové jsem byla velmi spokojená. Patří mezi nejlepší dentální hygientsky, které jsem navštívila. Je velice příjemná, pro práci nadšená, upozorní na nedostatky v pacientově péči o zuby a přitom srozumitelně vysvětlí, jak je napravit a jaké přípravky a jakým způsobem používat.
Anna
Sympatická, milá, zdvořilá, úsměvná, šikovná. Děkuji moc slečně Švédové za vysvětlení dílčích kroků, které během dentální hygieny provádí a doporučení způsobu čištění zubů a použití mezizubních kartáčků. Jednoduše doporučuji.
Martin
Slečna Švédová je jednička v tomto oboru. Poskytla mi předem výklad co mi bude provádět a jak se to projeví, následně mi u každého kroku detailně vysvětlila co právě dělá. A výsledek? Spokojenost 100%.
janny
Se slečnou jsem byla velice spokojená. Vše mi bylo pěkně a srozumitelně vysvětleno. Mám strach z takovýchto zákroků, ale když jsem přišla do ordinace, tak strach nějak odpadl. Děkuji za péči :-)
Ela
Slečna Švédová mi poskytla bezbolestnou péči s odborným výkladem, kdy mi každý krok úkonu důkladně vysvětlila. Z ordinace jsem odcházela s velkým obohacením a spokojením.