Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
8n5LHN
Na tuhle paní doktorku jen tak nikdo nemá, je úžasná a hlavně moc pozitivní a dokáže člověku moc poradit a povzbudit. Navštěvuji jí několik let a jsem s ní moc spokojená, vždy mě dobře vyléčí a pomůže. Sestřička je tak moc příjemná. Doporučuji !!!
Benešová
Paní Slaníková je velmi hodná a ochotná lékařka jsem sní maximálně spokojená je velmi příjemná a vše dobře vysvětlí mám dobrý pocit když od ní odcházím že se na vše můžu zeptat a neodbyde mě jako jiní doktoři je jen škoda že ve Starém Plzenci má často záskoky,když nejdu přímo k ní tak mi to není moc příjemné,ale všichni jsme jenom lidi :-) hodnotím pouze kladně
S touto paní doktorkou jsem velmi spokojená. Je velmi milá a ochotná. Pokaždé, když jsem k ní přišla, tak jsem byla maximálně do půl hodiny v ordinaci, déle jsem snad nikdy nečekala, což považuji za obrovské plus. U mé bývalé doktorky jsem čekala klidně i dvě hodiny, a to i když jsem byla objednaná na určitý čas!
Využívám možnost těchto webových stránek, abych jako pacientka paní MUDr.Slaníkové jí poděkovala za veškerou péči, kterou mi vždycky poskytla při návštěvách v ambulanci i v nemocnici. Pro její profesionální, přitom lidský přístup a kultivované vystupování mohu tuto paní doktorku jen doporučit. Velmi kladné hodnocení platí rovněž pro všechny sestřičky. Do celého nového roku proto přeji tomuto týmu hlavně hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a úspěchů.
H.R.
Paní doktorka Slaníková je naprosto úžasná.Po předchozích zkušenostech s jinou lékařkou(docentkou),bych ji rozhodně neměnila.Je velice milá,vše vysvětlí,poradí...a sestřičku má také moc hodnou.Mohu jen doporučit.
Paní doktorka je velmi milá a příjemná. Získala si moji důvěru hned jak jsem ji uviděla.
barbora
velice profesionální přístup s lidskou tváří, veselá, příjemná. žena na svém místě
Petra
Paní doktorka Slaníková má lidský přístup ke svým pacientkám.Je velice ochotná,milá,vždy ráda poradí.Má vždy dobrou náladu a pro každou pacientku milé slovo.Dříve jsem chodila na gynekologii do Plzně a ne vždy jsem byla spokojená.Pan doktor byl neosobní,někdy arogantní.Paní doktorka je pravý opak.Přeju jí mnoho úspěchů a hodně spokojených pacientek.
Česalová Andrea
Paní doktorka Slaníková je velice příjemná a hodná paní. Neměnila bych ji za nic na světě.
Benešová B.
Paní doktorka Slaníková je velice pečlivá a dokonalá.I její sestřička ve Starém Plzenci je ochotná a vstřícná.Jsme moc rádi za takovou laskavou a pečlivou lékařku.Benešová