MUDr. Martina Slaníková

Přiblížit mapu
Gynekologie a porodnictví

Smetanova 292, Starý Plzenec

Přiblížit mapu

K paní doktorce Slaníkové chodím již přes 3roky a jsem s ní maximálně spokojená, díky ní jsem přivedla na svět dvě krásné holky, vždy mi poradila i když průběh těhotenství nebyl vždy hladký a první dcerka se narodila předčasně, ale díky jejímu profesionálnímu přístupu jsem byla v nemocnici včas a dcera se narodila úplně zdravá bez jakýchkoliv potíží !!!! I sestřičky jsou zde vždy usměvavé a pohodové. Lékařů jsem již pár poznala, ale zde bych určitě neměnila a vždy mohu jen chválit a doporučit ! Kéž by takových lékařů bylo více ......

Paní doktorka je velmi profesionální, vše dobře vysvětlí, je velmi vstřícná a má sympatické příjemné vystupování. Paní doktorku Slaníkovou mohu rozhodně doporučit.

Výborná lékařka. Můžu jen doporučit.

Paní doktorka je supr. Lidský přístup. Velice šetrné vyšetření. Prostě vše nej nej. Jen můžu doporučit.

S paní doktorkou Slaníkovou jsem byla kdysi velmi spokojená a dokonce ji i leckomu doporučila. Působila na mě mile, ochotně a neměla jsem s ní problém. V té době jsem ale i já byla naprosto v pořádku, dalo by se tedy říci bezproblémová pacientka. Problém s paní doktorkou nastal ve chvíli, kdy nastaly u mě určité zdrav. problémy. :-( Paní doktorka nebyla schopna na základě gyn. vyšetření určit diagnózu. Domnívala se ale, že se jedná o endometriózu. Nejprve mi předepsala nějaká vaginál. antibiotika a pozvala na další kontrolu po jejich dobrání. Řekla, že se musí poradit s primářem ve Stodě a pokud budou mít nadále podezření na endometriózu, že budu muset jít do nemocnice na operaci - respektive tedy na nějaký stěr, který se dělá pouze pod narkózou. Kromě toho mi našla nějakou cystu na vaječníku. Musím říct, že mě tenkrát dost vyděsila. I ona sama působila dost vyplašeně, rozhodně člověka moc neuklidnila a naopak ještě i sama uznala, že je z toho vyplašená. To na mě nepůsobilo zrovna profesionálně. Nicméně jsem doufala, že se třeba můj zdrav. stav zlepší... Při další kontrole jsem však byla v šoku. Paní doktorka mě ještě ani neprohlídla a už domlouvala termín operace. Já jsem si dělala naděje a najednou prostě nebylo podle ní úniku, žádná šance... bylo to před Vánocemi a můžu říct, že jsem se tehdy vrátila domů s pláčem a měla zkažené svátky já i moje rodina. Na operaci jsem měla nastoupit hned po Novém roce. Naštěstí jsem ještě před tím změnila lékaře, který mi nabral nejen cytologii, ale i histologii a MOP a nikam do nemocnice jsem nemusela. Později zjistili, že mám streptokoka, zaléčili a problém byl vyřešen. Na dotaz ohledně cysty mi bylo řečeno, že to vypadá pouze na funkční folikul. O několik týdnů později se navíc ukázalo, že jsem těhotná - otěhotněla jsem v době mezi Vánocemi a Novým rokem... kdo ví, jak by dopadlo moje těhotenství, pokud bych lékaře nezměnila a šla hned po Novém roce na plánovanou operaci...

Paní doktorka je naprosto úžasná. Vše řádně vysvětlí, má profesionální ale zároveň lidský přístup. Vychází maximálně vstříc. Ještě můj názor na jedinou negativní reakci, kterou jsem se zde k paní doktorce dočetla: paní doktorka rozhodně všechno neléčí antibiotiky. Opravdu nepatří k těm, kteří by hned na vše předepisovali antibiotika.
Paní doktorku mohu jen a jen doporučit!!!!

Ochotná, příjemná,pracovitá,má neuvěřitelný zájem o pacienty a to nejen ošetření , vyšetření, léčbu, ale i o to aby se pacientům v její čekárně i ordinaci líbilo.

K paní doktorce Slaníkové chodím 2roky a jsem s ní naprosto spokojená.Patřím k těm případům, kdy je otěhotnění běh na dlouhou trať s všelijakými překážkami a komplikacemi, ale vždy jsem byla od paní doktorky profesionálně a hlavně lidsky seznámena s veškerými dostupnými metodami nebo léky, jak těhotenství nakonec docílit.
Před rokem a půl jsem bohužel potratila.Paní doktorka mě okamžitě poslala do nemocnice a vždy, když jsem jí potřebovala, byla na telefonu a vše mi vysvětlila a nikdy v mé léčbě nenechala nic náhodě a vždy poradila a pomohla! Dnes jsem ve 4 měsíci těhotenství a od začátku zase s komlikacemi.Opět mohu potvrdit, že paní doktorka se o mě pečlivě stará a vždy, když jí potřebuji, ještě ten den si mě pozve na vyšetření nebo mě po telefonu velice ochotně vše vysvětlí a poradí, co mám dělat.Musím také zmínit, že veškeré vyšetření, které mi lékařka provádí, jsou dělány citlivě, bezbolestně a myslím, že i důkladně!
Také stojí za zmínku moderní ordinace, ve kterých je vždy čisto a útulno a to jak ve Starém Plzenci, tak i v Blovicích!!
Velkým plus je také milá, příjemná, ochotná a také velice lidská sestřička, která umí nabírat krev jako málokdo :o) (žádná bolest, žádná modřina)!
Jsem s paní doktorkou i její sestřičkou velice spokojená.
Zdeňka Málková

DOPORUČUJI!!!!!
Výborná lékařka s velice profesionálním, lidským a vlídným přístupem, využívající nejnovějších lékařských poznatků.
Velmi chválím příjemné prostředí ordinace s moderním vybavením a též vždy milou a usměvavou sestřičkou.
Již jsem v 8. měsíci těhotenství a paní doktorce vděčím za doposud klidný průběh těhotenství.
Vřele doporučuji!!!
Vágnerová Michaela

Uděluji paní doktorce nejlepší hodnocení, protože jsem s její prací velmi spokojená. Pí Slaníková je velice ochotná, příjemná, komunikativní, kreativní a milující děti. Přešla jsem k ní asi tak před třemi roky a porodila u ní své třetí miminko. Vše probíhalo tak jak mělo. Toto hodnocení bych také ráda udělila i stále se usmívající a pozitivně naladěné sestřičce :-)