P.Č.
Nejsem stálá pacientka paní doktorky, ale jednou jsem ji byla nucena navštívit, když měl můj lékař volno. Ačkoli chápu, že na mě z výše uvedeného důvodu nemusí mít tolik času, nemělo by tomu tak být a věnovat mi stejnou péči jako všem ostatním pacientům. Měla jsem velmi malý kaz. Zub nebolel, v podstate to byl takový začátek, který se ještě doporučuje čistit a může zmizet. Chtěla jsem mít ale jistotu a věřit zkušenějším. Když paní doktorka řekla, že bude vrtat, požádala jsem ji o bílou plombu. K tomu mi řekla, že to ne a ať si to předělám až někdy. Dnes už bych se sebrala, řekla, že s tím rovnou počkám a odešla. Jenže tehdy jsem pokorně řekla, že dobře. Doteď nechápu jak je možné, aby mi kvůli tomuto vyvrtala uplně celý zub a zasadila "krásný" amalgám. Od té doby byly se zubem jen problémy a bolesti. Když jsem si chtěla amalgám vyměnit za bílou plombu, už mi můj doktor řekl, že to nejspíš nepůjde, protože je zub vyvrtán už příliš a předěláváním plomb se vždy o kousek více vyvrtá. Pak mi bylo sděleno, že se nejspíš narušil i nerv a zub budeme muset nechat umrtvit. Nemám žádnou jinou plombu než tuto, žádný jiný problém, protože si na zubech nechávám opravdu záležet a paní doktorka mi přidělila opravdu "nádherný" dáreček.
sylvapetrova
Skvělá zubařka, citlivá a pečlivá. Strachy ze zubaře jsou po chvilce v ordinaci ty tam. Jezdím za ní ráda, byť přes půlku republiky :-)
Musím souhlasit,je perfektní,jemná,všechno vysvětlí,nejlepší zubařka jakou jsem měla.
Jednoduse nejlepsi zubar(ka) kterou jsem mel
Nikdy v životě jsem neměl tak skvělou zubařku. Paní doktorka je opravdu výborná. Díky ní mám nejen zuby v pořádku, ale taky jsem úplně ztratil strach z návštěvy zubařské ordinace.
Paní doktorka je velmi příjemná a pečlivá. Jsem jí vděčná, že dokázala odstranit následky špatné léčby předchozího stomatologa nejen u mne , ale i u mých dcer, které k ní nyní rády dojíždějí ze vzdálenosti 250km. Paní doktorka je skvělá. Děkuji.
Pani doktorka je vynikajíci. Je velmi pečlivá a jemná.