Psychiatrická ambulance
U Hráze 6, Praha

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Ldská i profesionální, naprosto úžasná.
Necpe pacienty zbytečnými léky. Nepospíchá, věnuje vám dostatek času m

Měla bych paní doktorce vystavět pomník za úžasnou péči a práci, kterou si se mnou dala. Je to velká odbornice se srdcem na pravém místě.

Paní doktorka je skvělá. Profesionální, přitom velmi lidská a empatická, má smysl pro humor, ale problémy nezlehčuje. Nejlepší psychiatr, kterého jsem potkala.

Ja osobne nejsem nici znama,nemela jsem zadnou "protekci".Jsem jen holka,ktera se kvuli sve povaze dostala do velkych problemu,ktere mohly zasadne ovlivnit muj dalsi zivot. Nemam zadnou vaznou psychiatrickou diagnozu a u pani doktorky jsem jen na cas. Presto mi venovala veskerou,velmi odbornou peci a jsem s ni moc spokojena.Vetsinou nikam svuj nazor nepisu,ale myslim,ze tady je to na miste.V podstate mi jeji pece a pece psychoterapeuta zachranila zivot. Je empaticka,vtipna a sala z ni pozitivni energie

Jak dobrý doktor má být!

Paní doktorku Poláčkovou doporučuji těm pacientům, kteří chtějí se svou nemocí aktivně bojovat. Jinak je paní doktorka empatická, vždy si umí poradit a to hlavně v krizových situacích, pacientům se věnuje, je otevřená, pozitivní, můžete s ní mluvit o čemkoli, rozumí legraci a nebagatelizuje problémy, takže má pacient pocit, že mu někdo rozumí. S paní doktorkou mám jen ty nejlepší zkušenosti!!!

Jsem s paní doktorkou velmi spokojena

Jsem s péčí p.Mudr.Poláčkové moc spokojená a to co je tu za názory jako že s někým jedná jako s hadrem je blbost a souhlasím s tím že někdo si takhle vyřizuje nějaký mindrák.

Paní doktorka je velká herečka. Milá je na pacienty, kteří jsou příbuzní jejích známých, s ostatními jedná jako s hnojem. Takže pokud ji někdo z vašich známých zná a zajistil vám její péči, jste v pohodě, vy ostatní radši chodtě jinam! Je smutné, že s psychicky nemocnými jedná tímto způsobem...... Tohle není má domněnka, ale zkušenost!

Je prima, muzete se ji se vsim sverit a rozumi srande