Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Dagmar Samková
Velmi hodná ,vstřícná a spolehlivá lékařka,chodíme k ní s dcerou ,já hned od začátku .Opravdu doporučuji.
actvrtnik
K paní doktorce chodí celá naše rodina - já, sestra i mamka. A dokud nebudeme muset - měnit nebudeme!!!! Má skvělý lidský přístup a nikdy jsme neměly problémy s léky, které nám doporučila.
Marie
K paní doktorce Patrákové jsem chodila... už ani nevím, kolik let. Před šesti lety jsem se přestěhovala 250 km daleko a teprve nyní, z finančních důvodů. jsem si našla gynekologa tady. Ale na paní doktorku nikdy nezapomenu. Pro mně měla vždy slova povzbuzení a i zdravotní problémy vyřešila obratem. Paní doktorko, pokud to čtete, moc a moc Vám děkuji. Majka H.-P.
hafi50
K paní doktorce chodím 28 let. Neznám nikoho lepšího. Nikdy se mi nestlo, že by byla mrzutá i když je jenom člověk a určitě má i soukromé problémy. Vždy je milá, hodná a vysoce profesionální. K paní doktorce chodí i moje dcera. Je spokojená stejně jako já. Víme na 100%, že k jinému gynekologovi nebudeme chodit.
Novotná Karolína
Strašně hodná Paní doktorka i sestřička.Vždy pomůže a ihned řeší problém.K jiné paní doktorce bych nešla .Věnuje se vám na 100%,a vezme vás i když nejste objednáni
wendy.sahankova
Paní doktorka vždy dobře poradí, věnuje se na 100%, pokud je problém, okamžitě ho řeší a léčba je efektivní. K jiné lékařce (nedejbože lékaři) bych nešla.
Jana T.
Milá, hodná, usměvavá a ochotná paní doktorka. Stejně tak i sestřička. V Jilemnici jsem čekala měsíc na objednání, poté několik hodin v čekárně. Tady vás objednají i do dvou dní, na řadu jdete v daný čas a ještě se ničím nestresujete, protože je tam opravdu příjemně. Paní doktorka vše krásně vysvětlí a snaží se hledat dobré a vhodné řešení. Jsem ráda za přechod k této lékařce.
nm
Vstřícná, vše vysvětlí, doporučuji.
rozandelinda
Je výborná. Četla jsem tu příspěvky o tom, že nedostatečně řeší neplodnost, ale u nás řešila hodně a okamžitě a povedlo se hned. Z lidského hlediska mi taky přijde naprosto profesionální a navíc velmi milá. Dávám nejlepší hodnocení a doporučuji.
suprová