Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily logopedů v okolí

Také paní magistru vřele doporučuji. U naší dcery téměř okamžitě vypozorovala, že její zadrhávání v řeči není způsobeno "vrozenou koktavostí", kterou trpí otec dítěte, ale že se jedná "pouze" o zrychlený vývoj řeči a "přeskočení" určitého období vývoje řeči (tvorba jednoduchých vět) a špatný "řečový vzor" ze strany matky (rychlá mluva, složité vyjadřování). Po několika málo týdnech tréninku pomalé mluvy v jednoduchých větách koktání zcela vymizelo a dcera dnes dle pedagogů ve svých 4,5 letech artikuluje a vyjadřuje se lépe než leckteré školní dítě. Zrychlený vývoj řeči je u ní zcela patrný :-) Velice děkujeme za "jednoduchou" a účinnou radu!

Jsme rádi, že jsme se dostali právě do její péče. Dojížděli jsme za ní téměř dva roky s rozsáhlou vadou výslovnosti. Přestože syn byl velmi malý, vydržel spolupracovat i 40 minut, neboť paní logopedka měla v zásobě mnoho zajímavých her, při kterých se syn učil trénovat jazýček, aniž by cokoliv tušil. Děkuji jí za trpělivost, přátelský a laskavý přístup k dětem i k rodičům. Je prostě "profík".

Ž

Paní doktorka,je perfektní.Naučila nás správné "R".Má úžasnou trpělivost.Jsme velcí dlužníci.Moc,moc,moc děkujeme

I

Paní logopedka je skvělá, profesionální a umí to s dětmi, vřele doporučuji!

Paní magistru všem doporučuji, je vynikající, s dětmi pracuje mile a přirozeně a její praktické rady a postřehy velice oceňuji.

Práce paní magistry je na velmi vysoké úrovni. Dokáže téměř zázraky. A k tomu je to velmi milý a empatický člověk. Za vše děkuji.

Profesionální a trpělivý přístup.