Psychologické poradenství • 1 000 Kč
Individuální psychoterapie • 1 000 Kč
Psychoterapie • 1 000 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologické poradenství
Ostatní služby
Individuální psychoterapie
Psychoterapie
Pracovní zkušenosti
2014 - 2017 psycholog a krizový intervent v Oblastní charitě Blansko
2013 - 2017 kariérní poradce v Centru vzdělávání všem, Brno
V současnosti jsem na rodičovské dovolené a příležitostně spolupracuji s Centrem vzdělávání všem jako lektor a kariérní poradce.
Vzdělání
Magisterské studium psychologie (Fakulta sociálních studií, Masarykova univerzita, rok ukončení 2013)
Komplexní psychoterapeutický výcvik Umění terapie (750 hodin), který je certifikován u České asociace pro psychoterapii (Rok ukončení 2020)
Kurz Krizové intervence: Systemický přístup k práci s krizí (Gaudia, 2012)
Můj přístup
Průběh spolupráce
První sezení věnuji tomu, abychom se seznámili, zmapovali Vaše očekávání a potřeby a mohla jsem Vám zodpovědět všechny otázky o tom, co Vám mohu nabídnout a jak pracuji. Je pro mě důležité, aby jste se mohli rozhodnout zda Vám vyhovuje můj přístup a způsob práce.
Jak dlouho a často se budeme setkávat je jen na Vás. Obvyklá frekvence setkávání je jednou za týden až 1krát za 14 dní, ale můžeme se domluvit jinak. Někdy k tomu, aby klient získal větší spokojenost v životě stačí pár sezení, jindy je potřeba dlouhodobější spolupráce.
Budu ráda, když budeme během naší spolupráce průběžně reflektovat, zda naplňuje Vaše cíle a potřeba a zda Vám vyhovuje můj způsob práce.
Naše sezení a informace které mi na nich sdělíte, jsou přísně důvěrná a kromě situací stanovených zákonem (ohrožení života, soudní příkaz) nic nesděluji třetím osobám.
Pokud se nebudete moct dostavit na sezení, dejte mi prosím vědět co nejdříve. Pokud konzultaci zrušíte méně než 24 hodin dopředu, účtuji si storno poplatek 250Kč.
Jak se objednat
Objednávejte se telefonicky nebo přes email. Pokud Vám nemůžu telefon vzít, zavolám zpět. Při objednání budu potřebovat jen Vaše jméno a kontakt, důvod objednání mi sdělovat nemusíte. Objednací lhůta ve vetšinou týden.
Něco více o mě
Žiji v Brně s manžel, dcerou a psem. Ve volném čase ráda cestuji, cvičím jógu a čtu.
M.K.
Naše spolupráce s paní terapeutkou byla pro mne lifechanging zkušeností. Nacházela jsem v našem společném čase pochopení, pozornost, laskavost, výzvy v nejlepším možném načasování a naprosté bezpečí. Každá jedna konzultace pro mě byla přínosem a cítila jsem pevnou oporu v celém procesu. Děkuji za všechno.
H.G.
S paní Neumannovou mám tu nejlepší zkušenost v oblasti práce na sebepřijetí, sebehodnotě a důvěry v sebe. Pomocí obrovské empatie, naslouchání, důvěry a vhodných otázek, se mi během naší spolupráce povedlo poznat kus sebe. Po každém našem setkání, jsem odcházela s čistou hlavou, skvělým pocitem a menšími problémy, ať byly jakékoliv. Děkuji za to, a moc doporučuji.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně