Praktický lékař - stomatolog
Česká televize , Kavčí Hory, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický lékař - stomatolog Jiný

skvělý, ochotný přístup. Mohu jen doporučit. :)

Skvělý přístup, každý zákrok je doplněn o umrtvující injekci, takže vše bezbolestné (a to jsem u ní byla s různými šílenostmi). Paní doktorka i sestřička jsou neuvěřitelně milé, takže skoro můžu říct, že se na další vrtání vždy těším :)

Výborná zubařka! Docházím k ní již pár let, vždy jsem měla ze zubaře strach, tady už ne, co ošetření to bez bolesti. Velmi pečlivá, profesionální, šetrná.. Paní doktorka i sestřička jsou velmi přátelské, ochotné.. Prostě skvělý přístup a péče. Jsem moc spokojená, přítel k ní dochází také a spokojenost. Děkuji a vřele doporučuji!

Skvělá paní zubařka. Od té doby, co chodím k ní mě ošetření nebolí a už nemám strach objednat se k zubaři!

Velmi milý a lidský přístup. Ošetření je vždy šetrné a precizní. Žádný zákrok nikdy nebolel. Nejlepší zubařka kterou jsem kdy měl

Velmi milý a přátelský přístup, úžasná šetrnost, precizní práce. Rentgen přímo v ordinaci, sestřička ochotná a příjemná. Mohu jedině doporučit!

Muzu vsem vrele doporucit. Vse dela s maximalni peci a je zde i velice prijmna sestricka se kterou se da na vsem domluvit. Coz jinde neni pravidlem.
Jen pozor: na tomhle webu je chybna mapa :-) Pani Nedvidkova sidli zde: http://mapy.cz/s/3pHU

letita pacientka.. doporucuji! :)

Můžu jen doporučit, jsem pacientkou již několik let.