Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Renáta Kovácsová
S paní doktorkou jsem nad míru spokojená. Se synem k ní chodíme 12 let a vždy nám pomohla. Líbí se mi, jak přistupuje ke svým pacientům. Je to odbornice na správném místě.
Nelča.K
Dobrý den chci se podělit o svůj názor k paní Doktorce
Paní doktorka mi velice pomohla s mými problémy ještě žádný doktor mi takhle dobře nepomohl
Nechápu lidi co tady píšou negativní názory protože paní doktorka je nejlepší ve svém oboru
Zdeňka B.
K paní doktorce Lichnovské jezdím s chlapcem 7 let opravdu s vědomím, že nás vždy vyslechne, poradí a pomůže, i přesto, že bývá občas v časovém presu, neboť k ní jezdí mnoho pacientů z širokého okolí. Nikdy nás neodbyla, vždy je přívětivá , trpělivá a důsledná. Nepochybně je odborník na svém místě a za její přístup a profesionalitu jsem velmi vděčná.
TB
K paní doktorce Lichnovské chodím se svými synky pravidelně už nějakých 8 let. Naši oba kluci jsou autisté s těžkým mentálním postižením a jsem ráda, že v našem městě je taková hodná paní doktorka. Když se něco děje, tak zavolám, nechám vzkaz a hned vše řešíme. Paní doktorka nám hodně pomáhá, věnuje se nám a vždy u ní najdu pomoc.
I když je paní doktorka velice vytížená, tak se vyplatí na ni počkat. Mám srovnání i s jinými lékaři, ale jak se říká - je to nebe a dudy. Vím, že každému vyhovuje někdo jiný, ale já bych prostě po těch letech ani neměnila :-)
Renata Králová
Velmi sympatická,empatická,milá,hodná a vždy ochotná pomoci nejen na navštěvě v ordinaci ale i po telefonu.Syn jí má velmi rád vždy se k ní těší a mají spolu velmi pěkný vztah.Paní doktorku máme rádi a všem jí mohu jen doporučit je velká škoda že takhle přístupných a milých doktoru není více děkujeme za vše.
Jana T.
Paní doktorka je velmi ochotná a trpělivá, je to odborník. Syn se k ní těší, má lidský přístup. Ale hlavně - její léčba doporučení fungují. Proto si ji vážíme.
Iva
Paní doktorku Lichnovskou znám již řadu let. Velmi si vážím jejího lidského přístupu a skvělé odborné péče. Mou dceru má v péči již třetím rokem. Každá návštěva u paní doktorky je povzbuzující, příjemná a plná porozumění . Mé dceři paní doktorka pomohla ve velmi těžkém období , které bychom sami bez odborné pomoci nezvládli. Pokud rodiče hledají pomoc pedopsychiatra, tuto paní doktorku vřele doporučuji.
Daniela
Velmi neempaticka,po zkusennostech jak hovořila o mém synovi už k ní více nepůjdu,schazuje v přítomnosti řidičů a nechci si ani představit,co bylo v mé nepřítomnosti,neakceptuje ani léčbu psychologem,,zkrátka nedoporučuji,naštěstí dnes máme více možností volby lékaře...A ne hned s prvním psychiatrem vše vzdat
MUDr. Martina Lichnovská
Vážená maminko,
děkuji za názor. Je mi líto, že jsem nesplnila Vaše očekávání. Dovolující si upřesnit důvody: Váš syn ( blízký věku dospělému) byl vyšetření v přítomnosti dalších zdravotních pracovníků z důvodu agrese a nutnosti zajištění bezpečnosti jiných pacientů. Na lůžkovém oddělení zdemoloval zařízení v afektivním raptu. Pokud se týká psychologa - není lékař a nemá forenzní zodpovědnost za výsledek či zanedbání lékařské péče.
Upřímně Vám přeji, abyste našla řešení, kdy Vám Váš syn bude dělat pouze radost. Děti jsou to nejkrásnější´ co nás může v životě potkat.
Ondřej Velecký
Paní doktorka je expertem ve svém oboru. Je to člověk,který dokáže pomoct a dostat člověka zpátky do běžného fungování. Za vše ji moc vděčím. Doporučuji všem
Jana
Jana
Paní doktorky Lichnovské si velice vážíme a chtěli bychom touto cestou nejen poděkovat, ale pomoci dalším lidem s volbou lékaře.
Paní doktorka je opravdu velmi chápající a citlivá. Svým otevřeným přístupem nám pomohla řešit pro nás těžkou životní situaci. Vždy si na nás našla dostatečný prostor a ochotně nás vyslechla.
Budou to už tři roky, co se svými dvojčaty dojíždíme k paní doktorce, původně s diagnozou selektivní mutismus. Paní doktorka však vyjádřila podezření na PAS u jednoho z dvojčat a tato diagnoza nám byla potvrzena klinickou psycholožkou. Paní doktorka Lichnovská nám svým otevřeným přístupem pomohla s orientací v problémech spojených s diagnozou s PAS, ať už léčebných, vzdělávacích či v oblasti sociálních dávek. Svým citlivým vedením přispěla k nastavení postupných cílů, což pro nás bylo po dlouhé době temnoty světlem v dáli. Jelikož od srpna budou dvojčata zletilá, budeme přecházet do péče psychiatra pro dospělé, a budeme věřit, že se nám podaří najít lékaře stejných nebo podobných odborných, ale i lidských kvalit jako má MUDr. Martina Lichnovská.
Děkujeme Jana s manželem