Cvičení • 180 Kč
Cvičení během těhotenství • Od 180 Kč
Cvičení pro starší lidi • Od 180 Kč +16 Více
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Tejpování
Od 200 Kč
Vyšetření pohybového aparátu
Fyzio Balance
Velkým vzorem je pro mě Bc. Clara Lewitová a Mgr. Marika Bajerová, které nahlíží na člověka komplexně a zabývají se fyzioterapií funkce, kdy fyzioterapeut ze struktury těla a napětí měkkých tkání a reaktibility pacienta čte o funkci, pohybu, chování, o jeho stavu a možnostech změn ve smyslu optima.
Těším se Vás a doufám, že spolu vyřešíme vaše obtíže a cvičení pro vás bude radost.
Anna Š.
Paní magistra je jednoduše skvělá - perfektně mi vždy uvolní záda, trpělivě vysvětluje cviky a po každé návštěvě se cítím jako znovuzrozená. Terapie ušitá na míru mi účinně pomáhá proti dlouhodobé bolesti zad. Výhodou je také příhodná lokalita ordinace a příjemné prostředí. Doporučuji! :)
Radim
Paní magistra mě pozitivně překvapila efektivní terapií. Chodil jsem již na různé rehabilitace či k různým fyzioterapeutům, takže mám možnost srovnání. U paní Ehlové chválím to, že pracovala cíleně, vše mi jasně vysvětlila a její terapie měla přesah cvičení, dostal jsem různé tipy do svého pracovního i osobního života. Doporučuji!
KD
Díky Mgr. Ehlové jsem se zbavila bolestí zad. Díky za váš profesionální přístup a trpělivé jednání. Doporučuji!
Veronika
Paní Magistra Ehlova mi velice pomohla, podrobně mi vysvětlila cviky na pánevní dno a pomohla mi je osvojit tak, ze i po 4 porodech se mužů smát, skákat na trampolíně... a vše drží, kde má, dekuji a doporučuji.
Michael
Paní magistra Ehlová mě podrobně vyšetřila a rychle zjistila příčinu mých problémů. Dostal jsme řadu cviků a tipů pro zlepšení mých dlouhodobých potíží. Určitě doporučuji!
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně