E.K.
Za paní doktorkou jsem šla na akutní ošetření v rámci pohotovosti. Paní doktorka mě skvělé ošetřila, napsala vhodné léky, ulevilo se mi. Moc děkuji a paní doktorku vřele doporučuji
Ája Štěpánková
Vždycky jsem měla obrovský strach ze zubaře a díky paní Juránkové není :)....Výborná zubařka, citlivá a sestřička taky moc fajn. Moc doporučuji !!
Kubicovi
K paní doktorce chodíme celá rodina a přes všechny obtíže nám vždy pomohla a svým profesionálním přístupem a umem všechny bolesti zvládla. Velmi příjemná lékařka s příjemným prostředím a individuálním přístupem. Lze si jen přát, aby všichni lékaři přistupovali k pacientovi tak jak paní doktorka. Děkujeme
Chodíme k paní doktorce celá rodina a jsme všichni moc spokojeni.Mohu jen doporučit.
nemužu si stežovat
Velice příjemná a ochotná paní zubařka, milá sestřička a moc pěkná ordinace i čekárna, to všechno najdete u paní doktorky Juránkové.Její přístup, dobrá nálada a její léčebné metody, vše na jedničku s hvězdičkou.Gabriela Vítková,Znojmo.
Suchá
Velmi pěkný a odborný vztah k dětem
jsem s ní moc spokojená.chodíme tam celá rodina.vždy jsem se bála u jiného zubaře.ale tady opravdu žádný strach nemám a ani děti.všem doporučuji....!
spokojený pacient
Velmi dobrá lékařka, příjemná sestřička.
Tají
Spokojenost ve všech směrech:-) všem doporučuji!