Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
L. Ch.
Paní doktorka je jedna z nejlepších odborníků, navíc je empatická, usměvavá, příjemná a milá k dětem. Moje dcera na ni nedá dopustit a miluje ji. Kdyby tak bylo více podobných lékařů, obětavých i příjemných, bylo by na světě dobře.
mkopuncova
Paní doktroka je opravdu jedinečná,věnuje se dítěti na 100% a nic nezanedbá.Díky její pečlivé péči,je dnes náš synek zdravý.Chodíme k velice rádi,s takovou péči jsem se nikde jinde nesetkala.
Dana Hejdová
Dobrý den, paní doktorka je opravdu jedinečná. Je velmi milá, příjemná, ochotná a lidská. Má opravdu výborný přístup k dětem a ikdyž moji dva synové mají z doktorů velký strach, vždycky návštěvu u ní zvládneme bez problémů a v klidu. Kéž by všichni lékaři byli jako ona. Všem ji vřele doporučuji.
anonym 80
Nepochybuji o odbornosti paní dokorky ani přístupu sestřičky. K nám se vždy obě chovají velmi přátelsky, profesionálně a s klidem. Proto také chápu, že má občas plnou čekárnu a rádi si počkáme, protože víme, že se naše dítě k ní těší, i když jdeme na injekci. Velmi si jejich přístupu cením a jsem ráda, že v dnešní zneurotizované populaci se najdou lidé, kteří zvažují důsledky a jednají rozvážně a přitom s úsměvem.
XXXX
Nevím jaká je paní doktorka,jelikož jsme se k ní ani nedostali kvůli sestře,která nás odbyla,aniž by se zeptala co nám je.Jen si něco zamumlala pod nosem,a pak řekla ať jdem jinam..........,čekárna byla prázdá,takže jsem nepochopila toto jednání.Jen kvůli jednání sestry dávám nejhorší hodnocení.Nechápu jak někdo může odmítnout ošetřit dítě!!!
Simona Slámová
naprosto souhlasím s názorem p. Kateřiny Jourové. Paní doktorka Honigová je velmi důsledná, klidná, velmi hodná na děti. Vše ochotně a srozumitelně vysvětlí a v tomto případě si ráda počkám v čekárně, když vím, že se mému synovi dostane kvalitní odborná péče. Můžu všem tuto lékařku doporučit.
paní doktorka je velice milá, hodná a důsledná. Každé dítě si vždy velmi důkladně prohlídne, než stanoví diagnózu a svým milým přístupem v dětech nevyvolává zbytečný strach z doktorů. Chodím k ní se svými dvěma dětmi a všem ji vřele doporučuji.
Škoda jen, že je občas dost plná čekárna a delší čekací lhůty, než příjde člověk na řadu. Je to ale dané tím, že se každému svému malému pacientovi věnuje na 100%.