Soukromá psychologická praxe

On-line konzultace • 1 000 Kč

Nejčastěji hledané služby

Psychologické poradenství

On-line konzultace

Více než 10 let pracuji jako soukromý psycholog a psychoterapeut v Brně. Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na FF MU a psychoterapeutické vzdělání jsem získala ve výcviku vycházejícím ze systemických přístupů „Cestou systemických terapií“, akreditovaný výcvik ČPS, ČLS JEP – v centru ISZ-MC Praha. Během studií i následně v průběhu zaměstnání jsem absolvovala několik zahraničních stáží (Itálie, Nizozemí a Velká Británie) a přednášela na konferencích (Konference pracovníků terapeutických komunit 2013, AT konference 2018). Své vzdělání si nadále prohlubuji prostřednictvím dalších vzdělávacích kurzů, účastí na konferencích či seminářích. V současné době jsem frekventantem dalšího psychoterapeutického výcviku v brněnském Institutu Dialog - CZ GPTI.
Ve své praxi tak mohu kombinovat znalosti z více terapeutických přístupů a lépe se přizpůsobit požadavkům/očekáváním klientů od terapie.
Motivací je pro mne neustálé se zdokonalování v práci s klienty a také zodpovědnost k nim samotným.

R
Umístění: Soukromá psychologická praxe psychologické poradenství

Cením si nadhledu, který mi paní magistra poskytla.

Mgr. Martina Havlíčková

Srdečně děkuji za zpětnou vazbu a přeji hodně úspěchů!

Umístění: Soukromá psychologická praxe psychologické poradenství

Paní psycholožka je příjemná.Vyslechla můj problém, pak se snažila mě pomocí a doporučila mě další léčbu.

Vřelé díky!

Umístění: Soukromá psychologická praxe psychologické poradenství

Velmi sympatická žena, osobitý přístup, naslouchá, dokáže poradit (není to "přijďte si na to sama"). Za mě super, můžu jedině doporučit. Děkuji! :)

Mgr. Martina Havlíčková

Moc děkuji a přeji, ať se daří!

Skvělý přístup, ochota. Pro mě velice obohacující a vše dopadlo nad moje očekávání.
Naprostá spokojenost :)