Nové Zuby - Centrum zubní implantologie
Ječná 1, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Nové Zuby - Centrum zubní implantologie Jiný

Paní doktorka je opravdu úžasná. Má absolutně profesionální a pro zákaznický přístup. Vše vám podrobně a srozumitelně vysvětlí a je ve lice ohleduplná a šikovná. Pomohla mi překonat strach ze zubařů a už nechci žádného jiného zubaře. Velice doporučuji.

Umístění: Nové Zuby - Centrum zubní implantologie Jiný

Chcela by som vyzdvihnúť a oceniť prácu pani doktorky Fraňovej. Som jej pacientkou už dlhšiu dobu a práve vďaka jej empatickému prístupu a vždy veľmi profesionálne odvedenej práce som prekonala strach zo zubára. Akýkoľvek problém so mnou vždy bez problémov prekonzultuje a vysvetlí. Pri nej mám pocit, že svoju prácu vykonáva naozaj poctivo a s rešpektom k pacientovi. Je milá, ústretová a veľká odborníčka v tom čo robí. Pani doktorku Fraňovú môžem len odporúčať.

Umístění: Nové Zuby - Centrum zubní implantologie Jiný

Paní doktorku Fraňovou mohu jen doporučit. Profesionální péče, pečlivost a úžasný lidský přístup.
Je evidentní, že se paní doktorka neustále rozvíjí a její péče je v souladu s nejnovějšími technikami, materiály a celkovou světovou praxí. Navíc vše podrobně vysvětlí, je trpělivá, ohleduplná a v nás pacientech stále vidí lidské bytosti, které mohou mít nejen strach a obavy z bolesti, ale možná i jen strach ze zubaře.

B
Umístění: Klinika Mediestetik Jiný

Paní doktorku Fraňovou chválím a doporučuji kde mohu. Nikdy jsem se nesetkala s tak profesionálním a zároveň vřelým přístupem. Obzvlášť doporučuji v případě potřeby zubních fazet - zákrok, kterého jsem se dlouho obávala byl naprosto bezproblémový a výsledek opravdu stojí za to.

T
Umístění: Klinika Mediestetik Jiný

Nejpříjemnější, něžná a laskavá paní Doktorka, která se snaží pomoci a najít nejlepší způsob léčby.

Umístění: Klinika Mediestetik parodontologické konzultace

Paní doktorka je opravdu skvělá, vysoce profesionální, zručná a jako bonus nesmírně milá a příjemná. Mně osobně zachránila zuby a také mně následně doporučila své kolegy, kteří byli také výborní. Paní doktorku mohu jen doporučit

Umístění: Klinika Mediestetik Jiný

Dle mé zkušenosti, je paní doktorka je velmi milá a laskavá. Všechna ošetření, která jsem absolvovala, byla šetrná a esteticky dobře provedená. V časovém plánování je velmi efektivní a dochvilná. Paní doktorka odvádí skvělou práci a já se k ní vždy ráda a s důvěrou vracím.

E
Umístění: jiné místo Jiný

Pani doktorka je veľmi láskavá, príjemná a šikovná. Ošetrenia a atmosféra v ordinácii sú jeden veľký zážitok, poradia si so všetkým. Navštevujeme ju celá rodina. Ďakujeme a tešíme sa, že sa o nás stará!
E.H.

B
Umístění: Klinika Mediestetik Jiný

Paní MDDr. Fraňovou mohu jedině doporučit, hledala jsem v Praze stomatologa více jak rok, ale paní doktorku vřele doporučuji všem kteří hledají profesionála na svém místě s empatií a lidským přístupem kterého je v dnešní době čím dál tím méně. Paní doktorka je milá, přátelská, usměvavá, je vidět že svou práci dělá s láskou a baví jí. Zákrok který chce u pacienta provádět ochotně vysvětlí, injekční lokální anestézie je také samozřejmostí (každý kdo se zubaře bojí, ví své).
Pacientovi pomůže i v ostatních aspektech jako je například: žádost o vyšetření čelistního kloubu (doporučí specialistu).
K paní Fraňové chodím již několikátým rokem, děti si s ní jistě také budou rozumět. Její péče je naprosto úžasná a velice ji za to děkuji, konečně mohu normálně jíst.
Každopádně dlužím díky také paní asistentce, i ona dělá svou práci skvěle, bez dobré ''pravé ruky'' to prostě nejde.

Tím to chci oběma těmto úžasným lidem ještě jednou poděkovat. Dělají život lepším, jen tak dál.

Umístění: Klinika Mediestetik Jiný

Paní doktorka je skvělá, přátelská, šikovná. Jsem ráda, že jsem v její péči. Navštěvuji ji na klinice Mediestetik.