Chirurgické zákroky pouze na objednání na www.ordinacedalikova.cz +1 Více

Speciální ordinační hodiny pouze pro kočičí pacienty

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Ostatní služby

Veterinární ordinace Dalíková

Jsme zde pro Vás již od roku 2007. Naše ordinace se nachází v Hovorčovicích, na samé hranici hlavního města Prahy. Zabýváme se zejména prevencí, diagnostikou a léčbou nemocí malých zvířat.
Pracujeme s moderními přístroji, v plně vybavené ordinaci s operačním sálem. Přístrojové vybavení naší ordinace je navrženo tak, abychom pokryli co nejširší spektrum diagnostických a terapeutických úkonů. K dispozici je zde pro Vás laboratoř, díky které je možné většinu vyšetření provádět na místě a v krátkém časovém termínu.
Neustále se kontinuálně vzděláváme a účastníme se odborných seminářů, abychom našim pacientům poskytovali péči v souladu s posledními trendy moderní veterinární medicíny.

Jako rodinná veterinární ordinace klademe velký důraz na osobní přístup k pacientům a snažíme se majitelům co nejlépe vysvětlit diagnostické postupy a navrhnout co nejšetrnější terapeutické řešení pro jejich mazlíčky.

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili MVDr. Martina Dalíková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor